Megéri otthon magamnak csinálni a géllakkot?
Figyelt kérdés
Kiszámoltam és nagyjából 1 év alatt visszajönne a felszerelések, alapanyagok ára ahhoz képest, hogy most 3-4 hetente járok körmöshöz. Neten nagyon som videó van fent már amiből látszólag könnyen el lehet sajátítani a géllakkozást. Nyilván nem menne mindenkinek vagy nem mindenki akar vele bajlódni, de én szívesen megcsinálnám, van kézügyességem, csak az a kérdésem, hogy megéri, illetve meg lehet csinálni csupán oktató videók alapján?! Azért ez mégiscsak egy szakma, amit tanfolyamok előznek meg. De egy géllakk úgy gondolom nem egy atomfizika. És ha megtanulnám ezeket, akkor csinálhatnám esetleg másoknak is pénzért cserébe? Tehát van bárki aki így járna körmözni, hogy a körmösnek nincs igazolt végzettsége? Nyilvám törvényes útra gondolok itt, gondolom kéne tudnom számlát adni stb de ezt végzettség nélkül is lehet?2021. febr. 5. 16:09
11/11 anonim válasza:
A géllakot én már 2 éve magamnak csinálom itthon. Egyáltalán nem egy bonyolult dolog. Persze az első néhány nem lett a legjobb, de mostmár meg sem lehet mondani hogy nem körmös csinálta.
1,5-2óra alatt simán megcsinálom, film/sorozat közben.
Utánaolvastam, milyen sorrendet kell követni, vannak hozzá jó alapanyagaim.
Meg vagyok vele elégedve, viszont kell hozzá kézügyesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!