Megéri otthon magamnak csinálni a géllakkot?
Számlát csak végzettség után tudsz adni, anélkül nem tudod törvényes úton csinálni, csak sufnisan.
Könnyen össze tudsz szerezni egy körömgombát, vagy éppen legyengíteni véglegesen a körmödet ha valamit elrontasz. Illetve nem elég egy ügyes jobb kéz, ugyes bal kéz is kell ahhoz, hogy magadnak meg tudd csinálni szépen, bár ez ugye gyakorlás kérdése.
Pénzt elkérni végzettség nélkül nem lehet, én személy szerint nem is mennék olyan helyre. Illetve ha már fizetek, nem csak egy sima gélt szeretnék, hanem díszítést is rá, amit sok körmös külön tanfolyamon tanul meg hozzá, mert nem egyszerű.
Ha nem tanulta, mégis honnan tudná, hogy melyik alapanyag mire jó, mire van, kis anatómia, mit szabad mit nem? Honnan tanulja meg, amitől egy körmös körmös lesz, nem pedig egy sufnis """körmös"""?
Nagyvonalakban megtanulhatod videókról, de továbbra is állítom, hogy a normális munkához kell a végzettség.
Hát, nem tudom. Szerintem soj végzett körmös is képes szétreszelni és algás, gombás körmöket okozni a vendégnek, akkor miért tanulta?! Mit csinált a képzések alatt vajon?
Értem, hogy ez egy szakma, de láttam jó pár videót sima géllakkról, és nem akkora dolog. Ezzel nem lenézem a körmösöket, biztos jó a képzés, de nyilván nem fogok elvegezni azért egy tanfolyamot, hogy magamnak géllakkozhassak. És onnan lehet megtanulni, mi mire jó, hogy utánanéz az ember.
Hát azok nem normális képzést csináltak. Az a baj, hogy a körmös szakma kezd átváltani egy "egyszerű, otthon csinálható, nincs jobb ötleted" szakmává. Nálunk a munkanélküliekkel csináltatták, pár alkalmat voltak, na ők aláírom, hogy borzalmas munkát végeznek, de hidd el, hogy vendégeik sincsenek.
Maga a gél lakk megcsinálása nem nagy dolog, de épp olyan egyszerű elrontani, hidd el. Illetve rengeteg jó cucc professzionális, azaz nem veheted meg végzettség nélkül. Az interneten meg oké, hogy sok dolog van, de rengeteg az elavult, téves, és nem teljes infó is.
Egyetertek magadnak, vagy max baratoknak gyakorláskent. Ha tetszik elvegezheted a kepzest utana..
Szerintem azert nem is olyan egyszeru, mint elsore tunik...
Szerintem sokkal olcsóbban jössz ki mintha körmöshöz járnál, persze ez függ attól is, hogy hol szerzed be az alapanyagot.
Nekem volt egy körmösöm, aki Ali expresszrol rendelte a cuccokat, és teljesen jó volt minőségbe, persze azt is ki kell fogni.
Videókból simán megtanulható én is azokból tanultam meg és mára tok jól megy.
Baratoknak ismerősöknek nyugodtan megcsinalhatod, de ne nagyon hirdessék ország világnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!