A 80 B az kicsinek számít?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 20:43
11/17 A kérdező kommentje:
nagyon okosat mondott a 8. válaszoló. egyébként alacsony vagyok 166 centi és vékony, ugyhogy amugyse illene hozzám a nagyobb méret.köszönöm mindenkinek.
2008. dec. 3. 15:13
12/17 anonim válasza:
"A kérdésed kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd: Finom-e a narancs? Annak, akinek a kedvence, a világon a legjobb. :)"
Szerintem inkább olyan, mintha azt kérdezte volna: Savanyú-e a citrom? Ha szeretem ha nem, a citrom akkor is savanyú. :)
13/17 anonim válasza:
nem...mi akarsz te lenni pamela anderson??v mi-?
14/17 anonim válasza:
a 80B az ideális méret. Kerek, formás, nem fog lógni 50 után sem. Úgyhogy örülj neki!!
15/17 anonim válasza:
Nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni.
A "nyolcadik" :)
17/17 anonim válasza:
Szerintem a C-s kosár az ideális méret, de embere válogatja, hogy kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!