A 80 B az kicsinek számít?
MOst erre mit irjak. Nekem ennél kisebb van, mégis igy szeretem magam, a párom is igy szeret és nem érdekel más mit mond.
Egyébként azt már megállapitottuk, hogy milyen szánalmasak a pasik, amikor jönnek a kérdésekkel: csak 13 centi az kicsi????
Szerencsére mostanában már nem is kérdezősködnek annyira ez irányba.
Erre most a tisztelt hölgyek aggódnak lépten nyomon a mellméretük miatt. Hát szánalmas. Szeresd magad, nem a melleddel fogsz párt találni.
Kötekednék az előttem szólóval. 80B mihez képest kicsi. Ha fiatal még 25éves koráig nőni fog. Ha magas és 200 kilós-akkor kicsi. Ha alacsony vékony nagyon is jó méret az.
Drávucz Rita vizilabdázónőnk 95B-s melltartót hord. de nem azért mert nagy a melle, hanem azért mert széles a háta. S a sportolóknak is kisebb a nőiségi mivoltjuk. Szóval relatív-mihez képest kicsi!
Ne hallgass az előző válaszadóra, maximum azt írhatta volna, hogy az Ő ÍZLÉSÉNEK kicsi. (Talán az abnormális szilikon-Himalájára bukik.)
Egyébként pedig tényleg relatív. A mellméretet a kosár mérete mutatja, ami neked B, az a lényeg. A 80 a törzsed körmérete, semmi köze a mellhez. Ebből nekem az jön le, hogy csinos lehetsz, arányos, ehhez a szélességhez nem kell nagyobb. És ez a méret még nem okoz hátfájást. A másik előnye: mivel ekkora, a gravitáció is kevésbé tud belekapaszkodni. :) A "B" kosarat tartják az átlagos méretnek. Legalábbis természetes körülmények között. A szilikon műcici más kategória. :D
És ahány férfi, annyi ízlés. A nagy Ő-nek éppen így fogsz tetszeni, ha valamennyire mégis eltér az ideálja, akkor is szeretni fog, mert az ember nem a külsőbe szerelmes, hanem a másik lelkébe. És ha randiztatok, nyilván tetszel neki. Úgy, ahogy vagy. :) Nehogy kitömesd magad! Ha pedig emiatt "nem szeret", akkor sem szeretne, ha nagyobb lenne, csak éppen jobban beindulna tőle. És nem tőled. :(
Kosárméretek: A, B, C, D, és még ki tudja mi minden, hála a szilikonnak... Olyan is van, akin lötyög az A kosár. És lefogadom, hogy van olyan férfi, akinek az a legszebb. A kérdésed kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd: Finom-e a narancs? Annak, akinek a kedvence, a világon a legjobb. :)
Nem kicsi!!
Most gondolj abba bele, hogy akinek 95-ös vagy nagyobb a melle hogy fog kinézni szülés után vagy idősebb korára. Jól lelóg majd a hasáig! Ugyanis minél nagyobb a súly annál hamarabb megnyúlik a bőr és a kötőszövet... Ennyit az óriási mellekről! Aztán meg mehet plasztikai műtétekre. Mielőtt valaki belekötne, hogy azért mondom, mert nekem nagyon kicsi van, az én méretem 85C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!