Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A 80 B az kicsinek számít?

A 80 B az kicsinek számít?

Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 20:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

MOst erre mit irjak. Nekem ennél kisebb van, mégis igy szeretem magam, a párom is igy szeret és nem érdekel más mit mond.

Egyébként azt már megállapitottuk, hogy milyen szánalmasak a pasik, amikor jönnek a kérdésekkel: csak 13 centi az kicsi????

Szerencsére mostanában már nem is kérdezősködnek annyira ez irányba.

Erre most a tisztelt hölgyek aggódnak lépten nyomon a mellméretük miatt. Hát szánalmas. Szeresd magad, nem a melleddel fogsz párt találni.

2008. dec. 2. 20:58
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy?
2008. dec. 2. 21:00
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
én megmondom őszintén, sokkal jobban izgulok a kis cicikre, mint a nagy cicikre. na persze ne legyen túl kicsi.... ojan pont marokra való 16/f
2008. dec. 2. 21:02
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
szerintem nem kicsi.nekemis 80B és mindenki azt mondja h elégséges nagy
2008. dec. 2. 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Igen az kicsi.
2008. dec. 3. 00:03
 6/17 werte ***** válasza:
71%

Kötekednék az előttem szólóval. 80B mihez képest kicsi. Ha fiatal még 25éves koráig nőni fog. Ha magas és 200 kilós-akkor kicsi. Ha alacsony vékony nagyon is jó méret az.

Drávucz Rita vizilabdázónőnk 95B-s melltartót hord. de nem azért mert nagy a melle, hanem azért mert széles a háta. S a sportolóknak is kisebb a nőiségi mivoltjuk. Szóval relatív-mihez képest kicsi!

2008. dec. 3. 00:32
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
Kötekedhetsz, de a B kosár akkor is kicsi. Ha nő még, ha nem. A kérdés pedig ez volt, nem az, hogy nőhet-e még. Nem mondtam, hogy ez jó vagy rossz, de tény, hogy kicsi.
2008. dec. 3. 00:43
 8/17 anonim válasza:
85%

Ne hallgass az előző válaszadóra, maximum azt írhatta volna, hogy az Ő ÍZLÉSÉNEK kicsi. (Talán az abnormális szilikon-Himalájára bukik.)

Egyébként pedig tényleg relatív. A mellméretet a kosár mérete mutatja, ami neked B, az a lényeg. A 80 a törzsed körmérete, semmi köze a mellhez. Ebből nekem az jön le, hogy csinos lehetsz, arányos, ehhez a szélességhez nem kell nagyobb. És ez a méret még nem okoz hátfájást. A másik előnye: mivel ekkora, a gravitáció is kevésbé tud belekapaszkodni. :) A "B" kosarat tartják az átlagos méretnek. Legalábbis természetes körülmények között. A szilikon műcici más kategória. :D

És ahány férfi, annyi ízlés. A nagy Ő-nek éppen így fogsz tetszeni, ha valamennyire mégis eltér az ideálja, akkor is szeretni fog, mert az ember nem a külsőbe szerelmes, hanem a másik lelkébe. És ha randiztatok, nyilván tetszel neki. Úgy, ahogy vagy. :) Nehogy kitömesd magad! Ha pedig emiatt "nem szeret", akkor sem szeretne, ha nagyobb lenne, csak éppen jobban beindulna tőle. És nem tőled. :(

Kosárméretek: A, B, C, D, és még ki tudja mi minden, hála a szilikonnak... Olyan is van, akin lötyög az A kosár. És lefogadom, hogy van olyan férfi, akinek az a legszebb. A kérdésed kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd: Finom-e a narancs? Annak, akinek a kedvence, a világon a legjobb. :)

2008. dec. 3. 03:20
 9/17 anonim válasza:
87%
Ne mások véleményel foglalkozz. Érezd így jól magad és fogsz olyan pasit találni, akinek nem az a legfontosabb, hogy ez kicsi vagy sem. Hidd el nagyon sok olyan pasi van akinek ez jön be. Az én párom gusztustalannak tartja a nagy hordókat...
2008. dec. 3. 08:10
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem kicsi!!

Most gondolj abba bele, hogy akinek 95-ös vagy nagyobb a melle hogy fog kinézni szülés után vagy idősebb korára. Jól lelóg majd a hasáig! Ugyanis minél nagyobb a súly annál hamarabb megnyúlik a bőr és a kötőszövet... Ennyit az óriási mellekről! Aztán meg mehet plasztikai műtétekre. Mielőtt valaki belekötne, hogy azért mondom, mert nekem nagyon kicsi van, az én méretem 85C.

2008. dec. 3. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!