Ki tartozik még a micisapka rajongótáborához?
Figyelt kérdés
:D2010. aug. 16. 12:46
21/69 anonim válasza:
Jelen!
Ez a kedvenc idézetem tőle:
"Magyarországon lakok és városon szólal nem valami parasztos gyerek vagyok"
22/69 anonim válasza:
Áh, az a gyerek:-D
Én bírom XD
Ma olvastam azt a kérdést...
Nem semmi!
Még 40-en is legalább mondták neki, de akkor sem hiszi el,hogy az nem micisapka.
23/69 anonim válasza:
én is csatalakozom!!!!
(lefordultam a székről és megrepedt a kezem
24/69 anonim válasza:
Elkészítettem az oldalt, úgyhogy lehet lájkolni erősen!
27/69 A kérdező kommentje:
Csatlakoztam xD :D Nem hittem volna soha, hogy lesz egy ilyen fanoldal :D De köszönjük annak, aki létrehozta :D Nagy arc vagy :D
2010. aug. 16. 18:08
28/69 A kérdező kommentje:
Azt nézem, hogy a micisapkás kérdésnél Mi, akik veszekszünk a micisemberrel, levagyunk pontozva :| Miért? :D
2010. aug. 16. 18:41
29/69 anonim válasza:
Én is nagy rajongó vagyok. :D Nagyon jó ez a kérdés,de a tescós gyereket még nem előzi meg.XD Micisapka 4ewer.. :D Csatlakozom Facebookon is ha megtalállom. :D
30/69 A kérdező kommentje:
Tescos gyerek? :D Én erről nem is tudok :D Valaki pls linkelje be a kérdést :D Nevetni akarok :D
2010. aug. 16. 18:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!