Egyszerre több piercinget is lehet szúratni a fülbe?
Vagy egyesével szokták? 4 helixet szeretnék, 3 az egyik fülembe, 1 a másikba.
Fülbelövést különben tilos porcba, csak szúrják?
Bizony, porcba nem lövünk semmiképp. Pláne nem 3at egymás alá, profi igényes helyen nem fogják lőni.
Piercer függő, hogy ki hányat vállal, de 4 szerintem sok egyszerre. Dupla helixet szoktak csinálni, szerintem a kettő még belefér. Én a helyedben kettesével csinálnám, de majd a szalonban megbeszélitek. Csak jó helyet válassz.
Szúrnak is és lőnek, ha a lövetést kérte valaki, az fájdalommentesebb, és hamarabb meg lesz, porcban fájdalmasabb lehet, de ha kérné - érzéstelenítik. Többet is lehet csináltatni, 3-4 -et is egyszerre, de érdemes pihenőidőt hagyni a testünknek, a vérzés erőssége miatt, mert vérezhet, amikor készítik.
Tiszta legyen a bőrünk, egyébként lefertőtlenítik.
Remélem, segíthettem.
Mennyire lehet fájdalmas, a három - vagy négy szúrás egyszerre?
Ha saját magunknak készítenénk, vagy másvalakinek, hogyan lehetünk legpontosabbak, és óvatosak, elővigyázatosak ?
(Hogyan tudjuk elérni azt, hogy ne okozzunk fájdalmat, csak minimálisan, vagy egyáltalán nem?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!