Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyszerre több piercinget is...

Egyszerre több piercinget is lehet szúratni a fülbe?

Figyelt kérdés

Vagy egyesével szokták? 4 helixet szeretnék, 3 az egyik fülembe, 1 a másikba.

Fülbelövést különben tilos porcba, csak szúrják?

2021. febr. 3. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Egy fülbe egyszerre csak egy, ha jól tudom.
2021. febr. 3. 15:32
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Porcba ajánlatos szúrni, mert problémamentesebben gyógyul. Nekem szúrtak már 2 db-ot egyszerre (egy fülbe) de nem az első piercingjeim voltak. A szakembert kell megkérdezni ahova mennél, mert ő dönti el hogy mire vállal garanciát.
2021. febr. 3. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, porcba nem lövünk semmiképp. Pláne nem 3at egymás alá, profi igényes helyen nem fogják lőni.

Piercer függő, hogy ki hányat vállal, de 4 szerintem sok egyszerre. Dupla helixet szoktak csinálni, szerintem a kettő még belefér. Én a helyedben kettesével csinálnám, de majd a szalonban megbeszélitek. Csak jó helyet válassz.

2021. febr. 3. 18:15
 4/6 anonim válasza:
Szerintem simán lehet egyszerre többet is porcba szúrni, én sosem lövetném ki a fülemet, főleg nem a porcot. Az industrial piercing kapásból kettő szúrással jár, amit egyszerre csinálnak meg, de sokan csináltatnak tripla helix spirált,ami már 3 szúrás egyszerre, de vannak komplikáltabb piercingek is ahol lehet akár 4 szúrás is egyszerre.
2021. febr. 26. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Szúrnak is és lőnek, ha a lövetést kérte valaki, az fájdalommentesebb, és hamarabb meg lesz, porcban fájdalmasabb lehet, de ha kérné - érzéstelenítik. Többet is lehet csináltatni, 3-4 -et is egyszerre, de érdemes pihenőidőt hagyni a testünknek, a vérzés erőssége miatt, mert vérezhet, amikor készítik.

Tiszta legyen a bőrünk, egyébként lefertőtlenítik.

Remélem, segíthettem.

2023. dec. 15. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mennyire lehet fájdalmas, a három - vagy négy szúrás egyszerre?

Ha saját magunknak készítenénk, vagy másvalakinek, hogyan lehetünk legpontosabbak, és óvatosak, elővigyázatosak ?

(Hogyan tudjuk elérni azt, hogy ne okozzunk fájdalmat, csak minimálisan, vagy egyáltalán nem?)

2023. dec. 15. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!