Miért néznek meg az utcán?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy legyek modell, mert megvan hozzá az alakom, és sokak szerint nagyon szép vagyok.Ha egy átlagos farmerben és pulcsiban kabátban megyek akkor is mindig hihetetlenül megbámulnak a férfiak.(pedig kicsi a mellem, ami ki sem látszik, a fenekemet meg eltakarja a kabát) de akkor mit néznek? Soha nem hordok kihívó ruhát pl. Haspolót vagy forrónacit, sőt inkább egy apácára hasonlítok.. De férfiak áruljátok el, mit tudtok ilyenkor nézni rajtam? Oké, hosszú szőke hajú vékony lány de akkor is. Múltkor egy férfi az útról felment a patkára, mert engem nézett, pedig semmi kihivót nem csináltam.SŐT nem is nagyon szoktam mosolyogni, meg még kicsit görnyedt is vagyok😅2021. febr. 1. 18:10
11/11 A kérdező kommentje:
#8 #9 köszönöm a korrekt és őszinte válaszaitokat, a tanácsokat pedig megfogadom! :)
2021. febr. 3. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!