Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért néznek meg az utcán?

Miért néznek meg az utcán?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy legyek modell, mert megvan hozzá az alakom, és sokak szerint nagyon szép vagyok.Ha egy átlagos farmerben és pulcsiban kabátban megyek akkor is mindig hihetetlenül megbámulnak a férfiak.(pedig kicsi a mellem, ami ki sem látszik, a fenekemet meg eltakarja a kabát) de akkor mit néznek? Soha nem hordok kihívó ruhát pl. Haspolót vagy forrónacit, sőt inkább egy apácára hasonlítok.. De férfiak áruljátok el, mit tudtok ilyenkor nézni rajtam? Oké, hosszú szőke hajú vékony lány de akkor is. Múltkor egy férfi az útról felment a patkára, mert engem nézett, pedig semmi kihivót nem csináltam.SŐT nem is nagyon szoktam mosolyogni, meg még kicsit görnyedt is vagyok😅

2021. febr. 1. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenek ezek a pasik, minden nőt megnéznek.
2021. febr. 1. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem kellett volna ennyire túlcifrázni, nyugodtan kiírhattad volna, hogy privát üzenetekre vágysz 😂

Mást is megnéznek, nyugi.

2021. febr. 1. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Máshol keress embereket ego fényezésre 😎
2021. febr. 1. 18:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem az egómat fényezem hehe
2021. febr. 1. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, kedves kérdező?😅
2021. febr. 1. 18:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Majdnem 16
2021. febr. 1. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Az a helyzet kiscica, hogy a hapsik minden nőt megnéznek. Ahogy ti is megnézitek a hapsikat :)
2021. febr. 1. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Ezek alapján valószínűleg azért, mert szép vagy. Nem feltétlenül kell nagy mellednek, vagy formás hátsódnak lenni, amiket kiraksz, hogy megnézzenek. Elég egy szép arc is, vagy egy ápolt, különlegesen hosszú, szép haj. Ha érdekel a modellkedés, és a szüleid sincsenek ellene, nyugodtan próbálkozhatsz vele, csak arra vigyázz, nehogy átvágjanak.

A többi válaszoló valószínűleg nagyképűnek és beképzeltnek tart, amiért ezt leírtad, és ezért szólogatnak be. Én inkább egy kissé félénk lányt látok a monitor mögé - amilyen jómagam is voltam - aki nem szokott a figyelem középpontjában lenni, és kissé feszélyezi, hitetlenkedik a dolgon, de azért valahol jól is esik neki, hogy szépnek találják.

Jó tanács: ha tudsz, szokj le a görnyedésről! Sajnos a helytelen testtartás meg még vagy egy milliónyi dolog számtalan kellemetlen gerincproblémához vezethet, ami bizony igen-igen kellemetlen és fájdalmas tud lenni. :)

24L

2021. febr. 1. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8-as válaszolóval teljesen egyetértek, mindent leírt, amire én is gondoltam, csak én nem tudtam volna ilyen korrektül megfogalmazni.

Egyébként 30-as ffi vagyok.

Egy virágzóan szép Nő (abban a korban vagy, amikor kezd rám környezeted felnőttként tekinteni) télikabátban is ugyanúgy szép. Pláne, ha még passzol is egyéniségéhez, arcához az öltözet.

Néhány jótanács:

- Felejtsd el, hogy komoly férfi számára azon múlna szépséged, mennyire áll ki melled + feneked. Nekem pl. egy nagymellű nő csak akkor nőies, ha alkatra is nagyobb darab. A fenék pedig talán az utolsó, amit a szebbik nemen megnézek.

- Valószínűleg azért is vagy vonzó, mert hiteles vagy, ha nincs min mosolyognod, nem adsz elő műmosolyt. Tanácsolom, lásd meg az életben az apró szép dolgokat, és tudj őszintén mosolyogni gyakrabban! Hidd el, jót tesz testi-lelki egészségednek! De ha mostanában valami miatt szomorú vagy, ezt is kezeld őszinte természetességgel. Hidd el, egy szomorú arcú nő rendkívül mély empátiát indít be a kicsit is együttérző férfiaknál. Arra vigyázz viszont, arcod ne váljon egykedvűvé!

- Ahogy és amiért előző is írta, vigyázz testtartásodra. Lehet, hogy görnyedtséged is lelkiállapotoddal függ össze. Ügyelj erőnlétedre, tudom, a mostani bezártságban nem olyan automatikus ez, de figyelj rá, és mozogj eleget, végezz erőnléti gyakorlatokat. Gondolj arra, nemsoká talán vége lesz a járványnak. Egészségedről, aminek a helyes tartás is alapja, soha ne feledkezz meg, hosszú távú befektetés, és jobb ma odafigyelni rá, mint később helyrehozni.

2021. febr. 3. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Előző (9-es) voltam.

helyesbítés: rám > rád

Ezt elírtam, viccesre sikerült. :)

2021. febr. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!