Miért esik le a műköröm a körmömről?
Kérlek segítsetek.:(
Valamiért az én körmeimen nem marad meg az építés. Voltam 3 körmösnél is, az egyikük profi volt és mégis maximum 2 hétig bírta. Persze vannak nagyobb problémák is az életben, de alapból olyan csúnyák a körmeim, formára is. Plusz alig nőnek. Ha valaki van/volt ilyen helyzetben, könyörgöm segíts. :(
Szoktál körmözés előtt mosogatni?
Ha igen, akkor felázik a körömágyad és a körmöd nedves lesz egy ideig. Amikor rajta van a köröm elkezd kiengedni egy idő után és ott felvállik
Ha nem, akkor szoktál izzadni körmözés közben? Ha nedvesedik a kezed ugyan az fog történni, mint az előbb, benedvesedik.
Ezt nem minden körmös mondja el, mert akkor sűrűbben mész hozzá, mert egy köröm nélkül, már nagyon kellemetlen.
Köszönöm a válaszokat!
Sosem tört le egy sem, mert vigyáztam rá. Szimplán levált a körmömről az építés.
3/3-as igazából nem volt még ilyen.
A hibára még én sem jöttem rá, viszont azt már tudom, hogy nálam van.
Nekem pajzsmirigy probléma volt a háttérben, úgy húztam le a műkörmöket (a porcelánt is!), mint a matricát.
Terhesség is okozhat ilyet az első 2 trimeszterben.
Egy jó tanács : menj el orvoshoz, mert ez csak egy aprócska, esztétikai probléma, de ha a szervezetedben van valami kavar,esetleg hormon probléma azt jobb minél előbb kivizsgáltatni és kezeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!