Fontos! Le lehet áztatni a műkörmöt? Vagy bármi az jó ha teljesen le reszelem a körmömröl? Mert akinel voltam tönkre tette az egész körmöm annyira le reszelte és fáj. Plusz le is tört.
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit csináljak:(
Bocsi ha valamit el írtam de siettem, minnél hamarabb le akarom szedni őket.
2020. dec. 28. 16:53
1/8 anonim válasza:
Milyen anyaggal készült? Attól függ, hogy lehet-e oldani.
Ha küldesz képet róla, akkor tudok tanácsot adni mit kéne csinálni. Lehet, hogy jobb, ha csak visszareszeled a hosszát és hagysz rajta anyagot. Ha amúgy is szét van reszelve, akkor nem túl jó ötlet tovább reszelni.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy ilyen átlátszó zselés anyaggal csinálta, ilyen nagy fejér tégelyben
volt.
2020. dec. 28. 17:06
3/8 anonim válasza:
Akkor az zselé. Nincs oldószere.
Csak reszelni lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Neee:(( ahj akkor nem tudom megpróbálom valahogy megoldani, hogy a saját körmömet ne keljen.
Köszi a választ!
2020. dec. 28. 17:11
6/8 A kérdező kommentje:
Van egy ami olyan mint egy üveg de azzal sokra nem mentem meg egy sima. Már 4 ujjamról le reszelgem de csak rövidre meg a tetejéről hogy ne nézzen ki olyan borzalmasan.
2020. dec. 28. 17:43
7/8 anonim válasza:
Menj el másik körmöshöz és szedesd le.
8/8 anonim válasza:
Ige, inkabb adj ki erte par ezret, nehogy jobban tonkremenjen a kormod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!