Létezik valamilyen jól bevált krém vagy akármi mell növelésre?
Igen. Volt régen egy fórum, ahol sok lány írta le a tapasztalatait különféle csodaszerek kapcsán, a legtöbbjük persze szamócát sem ért. Viszont volt egy kombináció, ami többünknél működött. Belsőleg lenmagpehely és szójalecitin, külsőleg reggel Sunfleur mellfeszesítő krém, este Aromax mellápoló masszázsolaj.
Lepontozhattok bátran, de azért aki tisztességgel, odafigyelve végigcsinál ebből a kúrából 6 hetet úgy, hogy mellesleg nem kezd el kikerekedni, az szóljon. :D
Ha létezne ez a csodaszer, akkor nem lenne egy kis mellű nő sem.
Szóval felesleges ilyenen gondolkoznod.
Legjobb, ha elfogadod így. Nagyon sokan szeretik a kicsit is. Terhességnél is változhat. Szeresd így magad! :)
Sok férfi szereti a kis melleket, többek között én is. Kár ezen törnöd magad, ne nézegesd annyit a nagycsöcsü cicababák kamu képeit, nem azok a mérvadóak. Nagyobbító mütétet én nem ajánlom, rettentöen lelohasztónak tartom, föleg idösebbeknél, 35 év körül már lágyul a bör, olyan lesz mint egy darab kö egy zokniban.
40/f
Ha létezne ilyen krém, akkor a plasztikai sebészek már rég csődbe mentek volna... :)))
#9-hez csatlakozva: én is több olyan férfit ismerek, akik rosszul vannak a hatalmas tejcsárdáktól... Kifejezetten a sportos, kis mellű nőket szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!