Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek kilökődött már bármilye...

Akinek kilökődött már bármilyen piercingje, nagyjából mennyi idő a folyamat?

Figyelt kérdés
Tragus pc-mnek egy másik piercer 2 hónapot jósolt mert nagyon a szélére szúrták. Már 3 hónapja megvan. A barátaim szerint lassúbb folyamat lesz a kilökődés. Kinek mennyi idő volt amíg kilökődött a pc? Kérlek azt is írjátok le hogy milyen piercing volt.

2021. jan. 28. 11:53
 1/3 Metionin ***** válasza:
Nekem 1 év és 2 hónap után dobta ki az industrialomat a külső lyuknál. A belsőnek semmi baja, abban karika van azóta.
2021. jan. 28. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Eddig háromszor volt szúrva tragusom, sajnos egyik alkalommal sem bírta tovább fél évnél. Nekem valamiért nagyon kifelé migrált és mielőtt végképp ki"szakadt" volna, inkább kiszedtem. Hiába van nagy tragusom, mégse volt eddig szerencsém vele. Induval én is úgy jártam, mint Metionin, egyik lyuknál elmigrált nagyon. Azóta legalább tudom, hogy miért. A piercer aki szúrta, nem volt képes egyenes lyukat szúrni és emiatt az ékszer folyton feszítette a két lyukat, míg végül az egyik feladta szép lassan. A porcos ékszerek amúgy is macerásabban gyógyulnak, de ha meggyógyult, akkor sosem mozog el. Viszont a teljes gyógyulás 1-2 év is simán lehet. A teljes gyógyulásig érdemes kezelgetni napi szinten 1-2x és nem cserélgetni az ékszert sem. De ha nagyon kívülre szúrták, akkor inkább érdemes kiszedetni és bentebbre szúratni újra egy tényleg profival. Akkor is titán anyagú, talpas ékszerrel.
2021. jan. 29. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 megkérdezhetem hogy ki/hol szúrta az indut?
2021. jan. 30. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!