Milyen ez a lány szerinted?
Figyelt kérdés
Nem arra irányul a kérdés, hogy csúnya-e, vagy nem, hanem hogy szerinted milyen lehet a lelke az arca alapján.
2010. aug. 15. 14:45
1/22 anonim válasza:
Szomorkásnak tűnik, de lehet hogy csak a fénykép kedvéért. Szerintem amúgy élettelteli vidám lány :)
3/22 anonim válasza:
életunt, kedvtelen akárcsak én, szeretné megmutatni ki is valójában, de nincs elég bátorsága hozzá, legbelül egy egészen más lány, mint amilyennek mutatja magát, kreatív, sok őrült ötlete van és nagyon vad csaj
utálja az egész világot, nincs sok barátja, utálja a felszínes kapcsolatokat, ezért nem is szeret emberek közelében lenni
5/22 A kérdező kommentje:
Harmadik - tökéletesen írtál le engem (:
2010. aug. 15. 14:57
7/22 A kérdező kommentje:
??? Celeb vagyok? xD
2010. aug. 15. 15:10
8/22 anonim válasza:
nekem az a véleményem hogy tök jól rajzolsz:D. És szép is vagy. csak kicsit szomorkás...egyébként szimpatikus vagy:)
16/L
9/22 anonim válasza:
Ma 14:55
Ha nem te írtad volna, azt hinném, hogy én írtam :)
Én is EZ vagyok. :(
10/22 A kérdező kommentje:
Ejha, már a rajzaim is dicséretet kapnak! :D Köszönik szépen, amúgy nem igazán tartom magamat tehetségesnek, de igyekszem. (:
2010. aug. 15. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!