Hol és mivel érdemes elkezdeni a körmözést?
Én magamtól tanultam (15 éves voltam), nem kellett tanfolyam. Youtube videókból tanultam, most fejből nem tudok ilyen oldalakat sajnos. De nyugodtan kérdezz és segítek! :)
Egyébként én a Niiza termékeit szoktam használni
Szia! Ha nem profin akarod megcsinálni, csak egy tartós manikűrt szeretnél, akkor egyáltalán nem bonyolult a dolog. :) A legegyszerűbb, ha használtan veszel egy lámpát (pl fb marketplace-en) pár ezerért, majd elmész egy körmös standhoz, ahol segítenek majd, hogy milyen termékekre lesz szükséged. (Amúgy egy alapozó folyadékra, egy színre, és egy fedőlakkra. Minden további termék azt fogja elősegíteni, hogy minél tartósabb legyen a körmöd, de ezek nélkül is lehet géllakkozni. Én pl a Crystal Nails-nél vettem termékeket (előtte használtan vettem egy ebay-es szettet), és ott ajánlottak egy +primert és plusz alap lakkot, amiket utólag nem vettem volna meg).
Előtte szépen manikűrözz, nyomkodd fel és távolítsd a körömre nőtt bőrt egy kaparóval, vagy folyadékkal, majd töröld át lemosóval. Ezután alap folyadékot kenj rá, amilyet ajánlanak, majd a színt, amit szeretnél (ezt kell lámpázni), majd a fedőlakkot (ezt is). És tádá kész vagy. Amúgy a Crystal Nailsnek van fent sok magyar videója yt-on. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!