Fiúként tablófotozás elött gáz, ha elmegyek sminkelni?korrektort és alapozott tennénef fel.
Mai világban már fiúnak születni is gáz, vagy ha mégis akkor mindenképpen engedélyt kell kérni az elnyomó diktatórikus többségtől hogy hogyan éljed az életed.
Jól írtam? Nem hagytam ki semmi lényegeset?
Nem értem azt a mentalitást se, hogy egyszer belefér. Annyiszor fér bele, ahányszor igényli. Ha 1 évben 20x megy fotózásra, akkor 20. Ha valaki fél, hogy ettől meleggé válik, vagy valami ilyesmi, akkor ott is gondok vannak. Nem szemspirálról, csillogó vackokról beszélünk, hanem szimplán arról, hogy valaki elrejti a bőrhibáit egy fotó erejéig. Nagyszám... Még ha nem feltűnő felőlem minden nap csinálhatja (mondjuk egyébként is), pont leszarom szép szóval kifejezve. Nem ez határozza meg a nemi identitást. Mértékkel használva kutya se veszi észre egyébként...
Én nem szoktam használni, összesen 3-4 alkalomról tudok 25 évem alatt. Ballagás, szalagtűző, fotózások. Nem volt túl szép a bőröm, bőrgyógyász is írt fel krémeket, minden vackot próbáltam, majd 18 éves környékén gyógyszer segített. Hát rohadtul nem voltam rá büszke, egyszerűen szégyelltem. Meg alapból igénytelen hatást kelt bennem. Ma már szerencsére max pár heg emlékeztet. Ez is zavar ugyan, de elenyésző :)
(Meg plusz egy improvizált bolondballagás és farsang valamikor gyerekként, ha ez beleszámít, de ott nyilván az is volt a cél. Más alkalom hirtelen nem jut eszembe.)
Szerintem aki hasonló cipőben jár/járt az tudja milyen érzés. Engem pedig érdekel, hogy miként nézek ki, főleg egy hasonló eseményen, ahol még ráadásul a kamerát is az ember pofájába nyomják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!