Szerintetek gáz, ha tablófotózásra nem szeretnék semmit se kezdeni a hajammal?
Nektek erre külön hivatásos fodrász megy? :OO
Nálunk volt, akinek otthon/fodrasznal be lett gondoritve a haja, na az valami szörnyű lett
Akinek otthon csinálták, neki a gondorites is szörnyű lett, akinek fodrász, annak szimplán nem állt jól, mert nem azt szoktuk meg tőle és kb fel se lehet ismerni a tablón
De volt olyan is, aki a végéből vágatott, mondván töredezett a vége, de mondanom se kell, az az 5 cm nem annyi lett, hanem több és így már nem tudta úgy összekötni a lány a hajat, ahogy eltervezte...
Mondjuk ezt az esetet nem is értem, mert annyira nem volt törött a vége, hogy látszódjon, meg amúgy is össze volt kötve a haja, szóval ez full hülyeség volt...
Nekem is egyenes hajam van, csak megmostam előtte és ennyi, teljesen jó volt a fotón
Nem gàz. A kevesebb, az több!
Általànos suliban csak kivasaltam a hajam, enyhe smink volt rajtam. Középsuliban szintén csak kivasalva volt és enyhe smink.
Viszont szalagtűzömre csináltattam extra hajat és sminket. És nagyon gáz lett. Nagyon nemtetszem magamnak a képeken.
Nem aktuális már a kérdés, de szerintem semmi ciki nincs ebben. Az a röhejes inkább, mikor agyonfestik-fodrászolják-retusáltatják magukat, és fel sem ismerni őket a képen. Minek? Harminc év múlva nem jobb inkább azt visszanézni, hogy miként festett az osztály ténylegesen a cicoma helyett? Utóbbira kiváló terep a szalagavató.
Nekem se sminkem, se belőtt hajam nem volt, mert úgy akartam kinézni, ahogy a suliba is jártam (nyilván a kosztümöt felvettem, de abból alig látszik valami egy arcképen, csak az egységesség miatt kellett). És nem csak én gondolkodtam így, a többség ugyanúgy szerepel a képeken, ahogy normál esetben nézett ki, és nem volt csúnya egyikünk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!