Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kezdhetek a hajammal?

Mit kezdhetek a hajammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kérdésem a következő lenne. 22 éves férfi vagyok.

Mit tudok csinálni ha ovális fejformám miatt nem áll valami jól a hosszú haj vagyis a hosszabb. Viszont a rövid meg gázos mivel elég nagy homlokom van. Valami ötlet esetleg?

2018. júl. 19. 20:13
 1/2 sriri99 válasza:
Szia. Kép nélkül ezt így elég nehéz lenne megmondani, hogy szerintem/szerintünk mi állna jól, de ha elmész egy profi fodrászhoz, és elmondod neki, hogy mi a problémád biztos, hogy megcsinálja olyanra ami jól állna, max egy kicsit növeszd meg ha most épp pont nagyon rövid, és akkor biztos tud kezdeni vele valamit. Nem véletlen tanulják évekig. Szerintem ránézésre megmondaná, hogy mi lenne a tuti. ✌️
2018. júl. 21. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon halvány elképzelésem van csak. Tippem szerint nem ovális az arcformád, mert annak szinte minden jól áll és ott nincs nagy homlok. Nem feltétlenül kell ugyanakkorára hagyni mindenütt. A nagy homlokra általában jó a frufru.
2018. szept. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!