Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok, titeket zavar ha a...

Lanyok, titeket zavar ha a nacitok tevepatát csinal nektek? Vagy van, hogy egy kisebb tevepatával elonyosebbnek, szexibbnek tartjatok az oltozkodesetek?

Figyelt kérdés
Volt hogy azt vettetek eszre hogy tevepata miatt bamultak meg nagyon?
2021. jan. 14. 23:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zavar. Habár van, hogy a kisebb tevepatát észre sem veszem, vagy idegesít, de mindenki elött nem akarom megigazítani... és egy idő után hozzászokok amíg el nem kezd jobban bevágni! XD
2021. jan. 15. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen nagyon zavarna az tuti. De hál istennek sosincs.
2021. jan. 15. 02:00
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

normalis meretu, normalis nadrag nem fog tevepatat csinalni, max a leggings, azt meg nem hordok utcara.

de te most erre vered vagy mi?

2021. jan. 15. 08:06
 4/9 Metionin ***** válasza:
87%
Nem tudom hogy de nekem sosem volt még tevepatám, leggingsben sem otthon. De zavarna.
2021. jan. 15. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Borzasztóan zavar.

Egyébként az a nadrág ami tevepatát csinál, az vagy kicsi, vagy nem nadrág hanem alsónemű, és akkor úgyis mindegy.

2021. jan. 15. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:

“Ezekszerint neked rendszeresen szokott lenni?”

-nem

“Ez a nadrag fazonja vagy az ajkak alakja anatomiaja miatt van szerinted?”

-szerintem kicsit anatómia, kicsit a nadrág vagy a szabók. Széles a csípőm meg a fenekem, és igen az ajkaim kicsit husik, viszont alacsony vagyok és a derekam is kicsi, ezért mindig sztreccses madragot kell vennem, máskülönben lebeg a csipőm felett a naci meg hosszú...:D

“Amugy nagyon zavaro ha pl villamoson vagy utcan megbamulnak emiatt?”

-nem nagyon vettem észre, hogy ezmiatt megbámulnának.

“Hogy tapasztaltad, vonzza a pasik tekintetét?”

-nem hiszem, de lehet csak én vagyok vak.

2021. jan. 16. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Nekem nincs tevepatám, mert tudom a méretemet mindenből...és olyan ruhát veszek.
2021. jan. 18. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon zavar, jártam már úgy, hogy mivel gombos volt a nadrág, nem leggings, eszembe sem jutott, hogy az lehet benne. Napközben vettem észre, azóta az anyag vastagságot is nézem.
2021. febr. 2. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon csúnya szó “tevepata”

Ilyen a puncija.... ÉS??!!

2021. febr. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!