Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha lefogynék akkor még jobban...

Ha lefogynék akkor még jobban megereszkedne a mellem vagy ha kisebb lesz pont, hogy nem lesz lógós?

Figyelt kérdés
Sajnos szoptatás után nagyon megereszkedett a mellem és mivel 15 kiló plussz is van rajtam így nagy is. Nagyon zavar mert beizzad alatta és melltartó nélkül is kényelmetlen meg egész nap melltartóban is kényelmetlen. Leakarok mostmár fogyni de félek, hogy még jobban lógni fog. 27 éves vagyok csak, ha már 50 lennék nem érdekelne de így valtoztatni akarok. 160 cm és 70 kg vagyok, 55el lettem terhes 2 éve.

#Fogyás, mell, logó mell,
2020. jún. 19. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Ha szépen fokozatosan, óvatosan csinálod, nagyon odafigyelsz az étkezésre és mellette keményen tornázol, akkor nem fog lógni a melled. Legyen erőd és kitartásod végig csinálni.

Kívánom, hogy sikerüljön a kitűzött célod.

2020. jún. 19. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha már lóg, akkor nem fog visszahúzódni.

Kemény torna... ilyen nincs mellre, mivel a mell zsír. Ez a gyerek ára.

2020. jún. 19. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg jobban meg fog ereszkedni, mivel a mell zsírból van és ha csak nem vagy nagyon szerencsés, onnan is fogyni fogsz.
2020. jún. 20. 01:03
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

A mellben nincs izom. Zsír és kötőszövet. Ha egyszer megereszkedik, akkor úgy marad. Azon csak sebészeti úton lehet változtatni.

[link]

2020. jún. 20. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A volt szobatársam egyszer leadott egy nyár alatt vagy 15 kilót (sose àrulta el, hogy hogyan). Addig se volt kövér, de nagyon nagy, lógós melle volt. 17 éves kora ellenére majdnem a köldökét verdeste a melle. Miután fogyott kisebb lett a melle, de ugyanúgy lógott. Talán még csúnyább is volt.
2020. jún. 22. 07:12
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Fogyelj ha eleve a bőr kinyúlt, akkor, hogy gondoljatok, hogy nem fog lógni fogyas utan? Hat megereszkedett szeremcsetlen. Nekem is ez van, ki banja? Hiztam fogytam es meg mindig gyonyoru! Masok epp ilyen konycepp formaju cicit csinaltatnak! 10kg-ot fogytam. 68ból 57 lettem de az en 80/D mellem egy centivel nem lett kisebb! Nyilvan sulyanal fogva megereszkedett de elfogadtam es szeretem
2020. jún. 25. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6-os, ha olyanra fogytad, mint amilyent mások csináltatnak, akkor könnyű elfogadni.
2020. jún. 25. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!