Aliexpress rendelés, segítség? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Az van, hogy megnéztem a rendelésem nyomkövetését a postai nyomkövetés oldalon. Ott az áll, hogy decemberben 2x értesítettek, de én semmi cetlit nem kaptam a postaládámba, és sms-t sem, pedig a csomagon mindig ott van a telefonszámom. Most jan.11-i dátummal az áll a nyomkövető oldalán, hogy nem kereste. Kérdésem: ilyenkor felelősségre lehet vonni a postát, tehetek e panaszt a sz@r munkavégzésükre, visszaküldték a csomagom, és ha igen mit tehetek? Decemberben egyébként több más csomagot is megkaptam.
Most nekem lenne a dolgom, hogy naponta hesszeljem az oldalt csak mert ők sz@rnak a munkájukra?
Járt már valaki így?
2021. jan. 14. 07:29
1/5 anonim válasza:
Ha semmi értesítőt nem kaptál az persze hogy az ő felelősségük, a gond csak az hogy hiába próbálod ezt rajtuk leverni a posta kb. telibeszarja az ügyfeleit és addig hárít amíg lehet. Sok ilyenről hallottam már és semmi következménye nincs. Ha a trackingben az van hogy nem kerested akkor valószínű már úton is van vissza szóval vissza már nem tudják fordítani. Egy telefont azért megér
2/5 A kérdező kommentje:
Időközbe már telefonáltam, megpróbálják visszairányítani a csomagot, de nem 100% az sem. Ilyenkor ha visszamegy a küldemény, akkor az eladó visszautalja a pénzt? Fel lehet ilyen esetben jelenteni a postát a fogyasztóvédelemnél? Lesz valami foganatja? Mert az egész felháborító.
2021. jan. 14. 08:19
3/5 anonim válasza:
Felesleges az idődet pazarolni a postára (köcsögök). Alin "opeen dispute" és vagy kérj refundot vagy hogy ingyen küldjék újra a cuccot mert nem kaptad meg. Nekem ezzel eddig nem volt gond, mindig visszautalták a pénzt ha nem kaptam meg a csomagot.
4/5 anonim válasza:
Ha a nyomkövetés oldalán az van, hogy vissza indult, akkor open dispute és másold be a nyomkövetés képernyőképét. Nekem se volt gond, és így talán nem is kell megvárni hogy visszaérjen.
5/5 BlackSword válasza:
Hová rendelted a csimagot??? Címre, postára, postapontra, automatába???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!