Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes lenne borostát növeszt...

Érdemes lenne borostát növesztenem?

Figyelt kérdés
30 éveimben járó férfi vagyok, ha megborotválkozok akkor olyan 22 évesnek nézek ki ha meghagyom akkor ilyen 25-26 évesnek, de az arcom nagyon fiatalosan fiús. Összességében nagyon fiatalosan nézek ki,normál testalkattal.Ez a kérdés főleg a nőkhöz szól,hogy melyikben lennék nagyobb arányban vonzóbb,ideálisabb a nők körében.

2021. jan. 13. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
:DDD ember, ha ezt itt kell kérdezgetned, te csak szűz lehetsz.
2021. jan. 13. 10:24
 2/7 A kérdező kommentje:
van barátnőm több éve ,ő azt szereti ha csupasz az arcom, de szerintem így túlságosan is fiatalosan nézek ki.
2021. jan. 13. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
és kinek akarsz tetszeni ha nem a barátnődnek? nem értem tesó.
2021. jan. 13. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Van, aki a borostát kedveli jobban, más (pl. én) pedig a simára borotvált arcot. Milyen tanácsot adjunk ennyi alapján? Még azt sem tudjuk, hogy neked jól áll-e a borosta.
2021. jan. 13. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a sima arcot szeretem jobban, de a páromnak valóban jól áll a szakáll. Viszont azt nem tudom megmondani, hogy neked is jól állna-e. Az biztos, ha lesz is valami az arcodon, az ápolt legyen.
2021. jan. 13. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Növessz inkább söröstét. A bort hagyd későbbre.
2021. jan. 16. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az sem baj ha nagyon fiatalosnak nézel ki. Szerintem nem muszály meghagynod aborostát. De ezt neked kell eldöntened.
2021. márc. 13. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!