Az olyan lányok miért növesztenek hosszu hajat akiken látszik hogy borzasztóan zavarja?
Én szeretem dobálni a hajam :D
És most mit fosz csinálni? Kiírsz egy másik kérdés, hogy miért jó a lányoknak, ha dobálhatják a hajukat? :D Besz-rás, hogy a hajunkat nem növeszthetjük meg anélkül, hogy valami gyökér ne érezze kötelességének, hogy belekössön vagy megkérdőjelezze.
Nos mert majd egyszer hosszabbat szeretne :D :P
Nekem pl már majdnem hátközépig ér és baromira idegesítő mert a multori lépcsőzetes vágás rosz lett így rengeteg a babahajszálam s percenként piszkálom vagy obálom...
20F
Ha pl eszik nyilván elteszi az útból, hogy ne lógjon bele az ételbe. De hát a kis nyavalyások visszacsúsznak, így ne csodálkozz rajta, ha egyre indulatosabban dobálja "arrébb".:D De ez nem feltétlen jelenti azt, hogy idegesíti maga a haj.
Az utolsónak üzenném, hogy nem mindenki divatból növeszti meg, van, akinek úgy tetszik. :) Nem kell egyből divatmajomnak titulálni őket.
Na azért a hajnövesztésre ne fogjuk már rá hogy divat:D jó nyilván vannak hajtrendek amit néhány mániás akkor is követ ha szarul áll neki, de nem mindenki divatból változtat a haján.
Én pl azért növesztem mert borzasztóan áll a rövid haj.
És igen van hogy zavar, útban van, ezért arrébb dobálják. Ha meg belelóg a kajába akkor meg azt a kérdést teszi fel valaki, hogy miért ilyen gusztustalanok a hosszú hajú lányok... ha meg felköti hogy ne lógjon akkor meg az a baj hogy miért nincs kiengedve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!