Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az olyan lányok miért növeszte...

Az olyan lányok miért növesztenek hosszu hajat akiken látszik hogy borzasztóan zavarja?

Figyelt kérdés
pl:állandóan dobálja

2016. dec. 28. 14:12
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
86%

Én szeretem dobálni a hajam :D

És most mit fosz csinálni? Kiírsz egy másik kérdés, hogy miért jó a lányoknak, ha dobálhatják a hajukat? :D Besz-rás, hogy a hajunkat nem növeszthetjük meg anélkül, hogy valami gyökér ne érezze kötelességének, hogy belekössön vagy megkérdőjelezze.

2016. dec. 28. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Nos mert majd egyszer hosszabbat szeretne :D :P

Nekem pl már majdnem hátközépig ér és baromira idegesítő mert a multori lépcsőzetes vágás rosz lett így rengeteg a babahajszálam s percenként piszkálom vagy obálom...

20F

2016. dec. 28. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Azért mert az a divat meg mert ettől sokkal nőiesebbnek érzi magát.
2016. dec. 28. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Ha pl eszik nyilván elteszi az útból, hogy ne lógjon bele az ételbe. De hát a kis nyavalyások visszacsúsznak, így ne csodálkozz rajta, ha egyre indulatosabban dobálja "arrébb".:D De ez nem feltétlen jelenti azt, hogy idegesíti maga a haj.

Az utolsónak üzenném, hogy nem mindenki divatból növeszti meg, van, akinek úgy tetszik. :) Nem kell egyből divatmajomnak titulálni őket.

2016. dec. 28. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
mégcsak nem is divat most... a longbob a divat.
2016. dec. 29. 02:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Na azért a hajnövesztésre ne fogjuk már rá hogy divat:D jó nyilván vannak hajtrendek amit néhány mániás akkor is követ ha szarul áll neki, de nem mindenki divatból változtat a haján.

Én pl azért növesztem mert borzasztóan áll a rövid haj.

És igen van hogy zavar, útban van, ezért arrébb dobálják. Ha meg belelóg a kajába akkor meg azt a kérdést teszi fel valaki, hogy miért ilyen gusztustalanok a hosszú hajú lányok... ha meg felköti hogy ne lógjon akkor meg az a baj hogy miért nincs kiengedve:D

2017. jan. 1. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem szexi ha dobálják
2017. jan. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!