Kozmetikusnak lehet piercingje?
Figyelt kérdés
Kozmetikusnak készülök, jövőre kezdem el. Viszont most tavasszal tervezem megcsináltatni a septum piercingem, amire hosszú évek óta vágyom. Az ugye feltűnő helyen van, és mivel később emberekkel dolgoznék, nem tudom ez vendégeket mennyire zavarna, vagy lehet e egyáltalán.2021. jan. 10. 11:27
1/6 anonim válasza:
Engem például taszítana, és nem biztos, hogy téged választanálak, pedig lehet, hogy te vagy a jobb a kolléganőid között.
Fontos a benyomás, és az első a vendég, mert az ő kiszolgálásukból élsz meg.
Tehát jó, hogy így körbejárod, bizonytalan vagy.
Sokan esnek el remek, jól fizető munkától, mert tele vannak aggatva és tetoválva.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, én is így gondoltam valahogy. Biztos van, akinek nem számítana, de akad akinek igen. Egyébként a septumot be lehet fordítani hogy ne látszódjon, szóval ha nem tudok megbarátkozni a hiányával, azt csinálom majd.
2021. jan. 10. 12:14
3/6 anonim válasza:
Egy piercing alapján ítélni... Te jó ég. Azt még megértem, ha a sátán jele van a nyakamra varrva, nade egy kis ártatlan septum... Ez is egy olyan ékszer, mint bármelyik másik számomra. Volt tanárom, aki tele volt tetoválással, van ismerősöm cégnél főnöki pozícióba, pedig több piercingjr és tetoválása is van, én magam vendéglátóztam, de továbbtanultam egészségügybe, és orr karikám van. Én is több évet szemeztem csak vele, mire elhatároztam, de utólag már nem is tudom miért hezitáltam mások véleménye miatt. Semmit se befolyásol a munkáimban, és megjegyzést se szoktam kapni. Szerintem ha tetszik, vállald be nyugodtan. Főleg mert ha bármi van, ki lehet szedni, és kész.
4/6 ReGina... válasza:
Nagyon egyetértek #3. hozzászólóval.
Aki a 21.században is ilyesmiken akad fenn, irigyelem a problémait. Ez egy ékszer, hasoló egy füllbevalohoz, csak nem annyira elterjedt.
Pont a septum az amit ha úgy akarod amúgy sem látnak, szóval ha csak-e miatt nem akarod megcsináltattni, gondold át újra.
5/6 A kérdező kommentje:
De, szeretném mindenképp, 12 éves korom óta álmodok róla, úgy lennék teljes szerintem. Csak most bevillant, hogy lehet gond lenne. Nagyon köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!
2021. jan. 10. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!