10 évesen. Akkor szedték ki először a szemöldökömet, mert akkor már rettenetesen bozontos volt, és majdnem összenőtt.
Az első arckezelésem 12-13 éves koromban lehetett, az viszont nem volt jó élmény, ahogy visszaemlékszem.
Nekem akkor még új volt minden, senki nem beszélt nekem előtte arról, hogy hogy is néz ki egy ilyen pattanás kinyomós akció, így eléggé megijedtem, amikor a nő a forró gőzt a fejemre húzta, majd KIMENT A SZOBÁBÓL, ott hagyott egyedül 🤯🥶, és hozzám se szólt. Nekem pedig akkor állandóan eldugult az orrom a mandulám miatt, ebben az állapotban pedig alig kaptam levegőt. Borzasztó volt.
De nyilvánvaló, a többi, - miután megtaláltam a megfelelő szakembereket - már jóval kellemesebb élmény.
Első: sajnálom az élményedet. sajnos vannak ilyen kozmetikusok, pedig az iskolában is azt tanítják, hogy vendéget NEM hagyunk magára soha, mert bármikor történhet baj.
én mikor elkezdtem kozmetikusnak tanulni, akkor voltam először kezeléseken. előtte 2x elmentem gyantáztatni, először talán 14 éves korom körül.
Én körülbelül 13-14 évesen voltam elsőnek kozmetikusnál.
Arctisztításon voltam, mivel pattanásos és nehezen kezelhető volt a bőröm.
Nekem igazából semmilyen rossz tapasztalatom nincs és nem is volt a kozmetikusommal kapcsolatban.
Mai napig ugyanoda járok, ahol legelsőnek voltam.
Rendszeresen járok arctisztításra és szemöldökszedésre mást még nem igazán próbáltam ki.
Amit még esetleg hozzá kell tennem ehhez, hogy számomra nagyon pozitív élmény volt már maga az első arctisztításom is. Szintén én is nagyon ijedős személyiség vagyok, ha nem tudom, hogy mi fog velem történni. Viszont, az első arctisztításomkor a kozmetikusom mindent elmondott részletesen, mit, miért, mikor és hogyan fogunk csinálni, esetleg mi az, ami jobban fog fájni az átlagosnál, mitől ne ijedjek meg, így nem féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!