Szerintetek átlagosan nézek ki?
Mindössze csak érdekel,ki mit gondol az arcomról és a hajamról. Direkt olyan az egyik,ahol látszanak a fogaim.
Egész alakos képet nem szeretnék csatolni.

Szép vagy!
A homlokoddal nincs semmi baj, az a válaszoló csak rosszindulatú.
Nagyon szép a hajad, szerintem is jót tenne neki, ha a fejtetőn is lenne egy kis volumen adva neki plusz egy világosabb, melírozott haj kiemelné a szép szemedet.
A szemüveged is teljesen jó, nem öregasszonyos egyáltalán.
Annak a válaszolónak meg, aki meg azért kritizál, mert sminkkel emeled ki az előnyos vonásaidat, üzenem, hogy egy az emberhez jól illő smink a személyiség része lehet, vonzóbbá tesz, és semmi baj nincs vele. Ha téged ennyire zavar, járj meztelenül, ne csapd be az embereket azzal, hogy előnyös ruha van a testeden!

#21-es nagyokosnak:
Sminkelve nem ér megkérdezni, hogy ki átlagos és ki nem. A sötét hajamhoz ki tudom úgy emelni a kék szemem, hogy mások számára különlegesnek tűnjek, főleg egy határozottra kihúzott szemöldökkel.
Ellenben smink nélkül a gyenge pilláim miatt semmi extra, átlagos az arcom.
A ruhás érveden jót röhögtem, mert pont ilyen az, aki a 70A-s mellére hiperszuper pushupot vesz fel meg a két melle közét sötéttel árnyalja. Szerinted erre jogos volna hirdetnie, hogy nagy a melle? Vagy szerinted nem elítélendő fényezni az alakját annak, aki hájleszorítóban járkál?
Már bocs, de az ok hogy mindenki csinál amit akar, nem gáz a smink sem, de akkor ne verjük már a mellünket egy kamu külsőre.

bár egy negativ sablon ellen hiaba lazadok, orokke degeneralt lesz.xd
mert ha nem tudtok tanulni a szembesitett hibaitokbol, s csak eroszakosan vissza reagalni ra, akkor soha a budos eletben nem lesz valtozas.
vagy idegeld fel magad ha szembesitelek vele, lepj tul rajta, tanulj belole, de ne akadj le azon a szinten hogy vergodsz velem szemben, amig meg nem mergezel.
El kene fogadni a hibainkat, nem orokke *nem* oszintenek lenni, s ezaltal nem oszintenek lenni a masik féllel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!