Szerintetek átlagosan nézek ki?
Figyelt kérdés
Mindössze csak érdekel,ki mit gondol az arcomról és a hajamról. Direkt olyan az egyik,ahol látszanak a fogaim.
Egész alakos képet nem szeretnék csatolni.
2021. jan. 7. 14:35
2/36 anonim 

válasza:

Foleg a folso linken szereplo kep az, ami nagyon vonzó
3/36 anonim 

válasza:

Nőként azt mondom, hogy szép vagy. Nekem ez már átlag feletti (nem a műnőkhöz viszonyítva, hanem a természetes emberek között)
4/36 anonim válasza:
Testalkattól függ ezek után.Az arc átlagos minimum.Az első és második kép elég kontrasztos.
7/36 anonim 

válasza:

Szerintem szép a hajad és az arcod. De a ruha és a stílus sokat ronthat vagy javíthat.
8/36 anonim 

válasza:

Ha ilyen kislányt hoznának haza a fiaim, még lennék elégeve. Legalábbis külsőre.
9/36 anonim 

válasza:

szerintem atlagos es szep kozott mozogsz. hajad festve van? talan egy kicsit vilagosabb haj jobban allna.
10/36 anonim 

válasza:

Szép vagy, nyugi. Az tök mindegy, hogy átlagos-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!