Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nos ez egy kicsit fura kérdés...

Nos ez egy kicsit fura kérdés 😅 Ha én helyesnek érzem magam akor az lennék?

Figyelt kérdés

Fére értés ne -esék, nem hiszem magamat egy brad pittnek, vagy valami híres férfi modellnek, ez csak egészséges önbizalom ,de itt biztos lesznek olyanok akik azt nem így gondolják...

És nem vagyok beképzelt arrogáns p.öcs sem

nem gondolom magamat, jobbank senkinél, na jó van egy két ember, akiről meg van a magam véleménye, és ezt néhányszor tudtukra is adom illedelmesen mert próbálom kerülni a konfliktust

Tudom jól a belső értékek fontosabbak de én kíváncsi vagyok mi a véleményetek

Ezzel kapcsolatosan

2021. jan. 4. 21:18
 1/8 anonim válasza:
Hát, küldj képet és majd meglátjuk!
2021. jan. 4. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Neeem a helyes túlzás inkább átlagosanál jobb de nem helyes
2021. jan. 4. 21:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Képét nem szívesen küldök ilyen oldalra...azt sem tudom ki nézi de még privátba sem küldeném mert az kb ugyan az nem tudom kinnek küldöm így nem jó
2021. jan. 4. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:

a1, Nem biztos.

a2, Ki szerint?

Minden ember más arcvonásokat lát szépnek és ezt "keresi" más arcokban is. Tehát senki nem tudja megmondani neked biztosan, mert mindenki máshogy lát szépnek vagy csúnyának (bár én nem mondanám egy emberre sem, inkább nem az esetem).

Szóval nincs más választásod, mint eldönteni magad.

Javaslom, hogy pozitív képed legyen magadról, mert az visz előrébb, a negatív felemészt

2021. jan. 5. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Valószinűleg, bár az izlések különbözhetnek, de azért csak észrevesszük ha bányarémet látunk. (a tükörben, vagy máshol)
2021. jan. 5. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez relatív dolog, van aki helyesnek lat és van aki nem.
2021. jan. 5. 00:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Nos értem, kb ilyesmi válaszokra számítottam de ezzel nincsen semmi bajom ,persze szerintem ez jó dolog lehet ha ezt sugarozom ki magamból, hogy jól nézek ki ,és ezt a legtöbb ember érzékeli, hogy mit gondolsz magadról elég jónak tálalod magad az élethez
2021. jan. 5. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, az onbizalom vonzova teheti az embert.

De sok olyan van, aki megjatssza. Meg a lo tuloldalara sem szabad atesni. Csak ezeket pedig nem biztos, hogy eszrevenned, ha netan ott tartanal. 🙂

2021. jan. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!