Hogy tetszem? Képek lent
2010. aug. 13. 19:04
41/53 anonim válasza:
oh túl nagy nem tudom feltölteni
42/53 anonim válasza:
szerintem is ritkítani kéne a hajadból, de a hosszából ne vágass mert nagyon szép hosszú :)Ha egy kicsit hullámosabb lenne, azis jobban állna.
valami ilyesmi: [link]
Aztán egy kis spirál vagy szemceruza is jól állna a szemeden.
:)
43/53 anonim válasza:
A hajadból szerintem mindenféleképpen vágass.És eléggé kerek az arcod, szóval az nem igazán jó, ha úgy van a hajad hátrafogva, mint az első képen.Szerintem vágass oldalfufrut, mert nekem is kerek az arcom,és oldalfrufrum van, és szerintemez így nagyon jóláll^.^
44/53 Piciregica válasza:
A hajad szép,viszont az arcod nem...
Ha valami fazont vágatnál,akkor talán feldobná az arcod..meg egykis smink+szemöldökszedés
18/L
45/53 anonim válasza:
az alakod egész jó...de az arcod nem tetszik, és a hajad sem
46/53 anonim válasza:
nagyon szép alakod van, hajadból nem kell vágatni, csak egykis formát, és dobj fel valami sminket, csodákra képes :)
47/53 anonim válasza:
hajad nagyon szep nekem is kene! arcod ....
48/53 anonim válasza:
szerintem nem szép a hajad.
Az arcod pedig olyan butának látszik. Lehet a hajad miatt.
Pedig nem hiszem,hogy buta vagy mert a kommentjeid helyesen vannak leírva és választékosak.
Úgyhogy valószínűleg a hajad ad az arcodnak olyan bamba,buta formát.
49/53 anonim válasza:
a fejtetőd lapos, lent túl dús a hajad. tépesd vagy vágass fokozatos frizurát, mert nagyon rossz. arcod butának tűnik, szerintem nem vagy szép, smink is kéne. bocsi, őszinte voltam:D
50/53 anonim válasza:
sztem csúnya vagy..bocsi :S
és ez a haj nagyon nem illik az arcodhoz.RÖVIDEBBET ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!