Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék szebb? 17/L

Hogyan lehetnék szebb? 17/L

Figyelt kérdés
Olyan furán néznek rám az emberek vagy lehet csak én képzelem be. De szeretnék változtatni az arcomon. A testem szerintem rendben van kB. Az orrom picit nagy, a ajkaim elég vékonyak, a hajam szintén vékony szálú, olyan fura a tekintetem is, a smink is borzasztóan áll rajtam még az sem áll jól. Mit tegyek? Valami tipp? (ide nem igazán tennék fel képet de privibe küldök ha rám írtok) negatív válaszok nélkül létci.

2021. jan. 3. 01:08
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Hát így valóban látatlanba elég nehéz mit mondani... A vékonyszálú hajhoz annyi tanácsot tudok adni, hogy érdekes félhosszúra hagyni, nekem sokat dobott rajta.

Ha esetleg nem érzed tolakodónak, ha küldesz képet privátba, lehet többet tudok mondani.

2021. jan. 3. 01:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kozmetikus, fodrasz? Nekik ez a szakmajuk, jobb tanacsot tudnak adni, mint itt mi.

Egyebkent szepseg abszolut szubjektiv, es a belso kisugarzas is rengeteget szamit. Esetleg valami pszichológiai könyv? Sokat elolvastam es azota jobban erzem magam. :)

2021. jan. 3. 08:21
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Szia én mondanék tippet és véleményt privátban. :)

16f

2021. jan. 3. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Küldhetsz egy képet, de szerintem jobb lenne, így látatlanban is, ha hanyagolnád a sminket. A természetesség a legjobb.
2021. jan. 4. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azóta még most sem küldted?!
2021. jan. 4. 16:39
 6/8 anonim válasza:
Szia! Ha küldesz képet örömmel segítek 🤗
2021. jan. 6. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia küldj nekem privibe képet nagyon szivesen segítek neked sminkesnek készülök termékeket is tudok ajánlani neked, amugy az orrod tudod konturozni vékonyitani optikailag. Az ajakidat is dúsabbá teheted kellő kontural ruzsal és szájfényel. A hajadon pedig egy fodrász bármikor tud segíteni, nekem pantene sampon bevált gliss kúr balzsamal.

És nem feltétlen azért néznek rád mert csúnya vagy hanem csak úgy, amugy meg ónbizalmadon csiszolj fontoss hogy szeresd magad.

2021. jan. 7. 02:20
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 küldtem. Amúgy én is sminkesnek akarok tanulni. :)
2021. jan. 7. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!