Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék szebb?

Minseo1998 kérdése:

Hogy lehetnék szebb?

Figyelt kérdés
Igazából nincs velem gond, szép vagyok, de nem a legszebb. Hogy lehetnék a legszebb? Hogy lehet valakinek szebbé tenni az arcát?
2020. ápr. 17. 00:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Erre csak kép alapján lehetne válaszolni. Ha sok a pattanás, akkor azokat kéne eltüntetni. De, lehet, hogy egy másik haj is feldobná az arcod.
2020. ápr. 17. 01:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Plasztikai műtétekkel. De elég rizikós, lehet, hogy elcsúnyítanak. [link]
2020. ápr. 17. 03:14
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Minek?

Ez èrtèktelen. Sosem leszel ettol valoban boldog...

2020. ápr. 17. 06:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a legszebbnek lenni. Ha szép vagy akkor ugyanúgy tudsz barátot szerezni, mintha legszebb lennél.
2020. ápr. 17. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Kihez, mihez képest?

Nézz körül a világban és rájösz, hogy a legszebb nőt s únja valaki.

"Legszebb" nem lehetsz, mert az a szép, akit ÉN szépnek látok.

2020. ápr. 17. 08:03
 6/10 amaboy01 válasza:
100%
Szerintem rád fér a változás, csak fejben.. Magyarul már jó vagy, de jobbnak kell lenned mindenkinél, külsőddel nincs gond, de még jobb kell, fejben tökéletes vagy, azon nem kell változtatni. Szerintem van min változtatni, olvasni és nem a dedós bestseller fasssszságokat. Hanem értelmet...
2020. ápr. 17. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Legszebb? :) Hát a legszebb úgy lehetsz, ha lesz valaki az életedben, akinek te leszel a legszebb. Na most ehhez nem kell változtatni semmit az arcodon. Nyílván ha pattanásos, akkor bőrgyógyász/kozmetikus, vagy ha nem tetszik magadon a szemöldököd, akkor igazítsd meg, menj el fodrászhoz, akármi, de ha alapvetően nincs baj az arcoddal, akkor ezek nem kellenek ahhoz, hogy valaki számára a legszebb legyél.
2020. ápr. 17. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kinél akarsz pl szebb lenni kérdező? Meghan Roche-nél? Keira Knighlteynál?
2020. ápr. 17. 17:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Pattanásos egyáltalán nem vagyok és van barátom. Nem akarnám soha, hogy valaki a szépségem miatt legyen velem együtt. Viszont nem érzem magam elég szépnek. Az olvasás nem tudom hogy jön ide, szeretek olvasni, igazából mindegy, hogy "dedós bestsellert" vagy komoly irodalmat, ami tetszik azt elolvasom. Ezen rágódok folyamatosan, mert az arcom nem olyan, mint a testem. Abból lehet fogyni vagy hízni rá, ha nem elég jó, edzeni. De az arcom kinézetén nem tudok változtatni és gondoltam megkérdezem hátha van rá valami mód a plasztikán kívül.
2020. ápr. 29. 03:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy dolog lebegjen állandóan szemed előtt:

szép és okos egyszerre nem lehet senki!

2020. ápr. 29. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!