Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Új év, új én – tudnátok...

Új év, új én – tudnátok valami olcsó és/vagy egyszerű self love tippet adni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, jó kategóriába raktam-e, de még ezt találtam a legközelebbinek.

Tizenéves lány vagyok, aki az elmúlt évben szépen szólva elhanyagolta magát (nem olyan komoly a helyzet, de mind fizikailag, mind mentálisan tehettem volna jóval többet magamért). Most év végén végre megjött a motivációm, hogy normálisan foglalkozzam magammal, elkezdtem otthon edzeni, próbálok egyre több vizet inni, lezártam egy halálra ítélt barátságot stb. Viszont még mindig hosszú az út és nem igazán tudom, mit és hogy kellene csinálnom. Szóval kedves gyakoris felhasználók, tudna valaki valamilyen megengedhető, nem túl macerás szépítkezős/lelki megerősödős tippet adni? Bőr- és hajápolási termékek, smink, öltözködés, edzés, bármi terén. Nem gondolok hatalmas dolgokra, csak valami olyasmire, amivel kényeztethetem kicsit a testem és a lelkem. Előre is köszönöm!

2021. jan. 2. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
14%
Borotvált fej. Nyáron jó hűs, télen meg pár perc jó fullos zuhany után, kellően mókás sapiban száguldozhatsz bringával a legzordabb hajnali órákban is, frissen mosott, száraz "hajjal".
2021. jan. 2. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hasonló a helyzetünk. Elsőnek szeretnék annyit mondani, hogy hiába nem ismerlek, büszke vagyok rád és sok sikert kívánok ehhez az évhez!

Nekem az apró örömök nagyon sokat tudtak/tudnak dobni a lelki állapotomon, legyen az a kedvenc csoki vagy sütim, egy arcmaszk, szépen kifestett körmök, olvasás... Szerintem a legfontosabb, hogy találj valamit, amitől boldog leszel és fordulhatsz hozzá, ha úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok.

Nagyon szeretik javasolni a napló írást is, ez még nekem is újonnan bevezetést dolog az újévben, de egy próbát szerintem megér. Illetve az edzés mellett próbálj meg minden nap kimenni a levegőre egy kicsit, nekem az mindig sokat segít, főleg most a távoktatás alatt.

Remélem tudtam segíteni! :))

2021. jan. 3. 12:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen❤
2021. jan. 3. 16:45
 4/5 anonim válasza:

Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok én is! Amit edzés terén ajánlani tudok neked, azok Rubint Réka videói. Én az ő tornái segítségével adtam le 19 kg-ot. Az étkezésre is próbálj meg odafigyelni, rengeteg dolgot találsz ezzel kapcsolatban az interneten. Napi 2,5-3L víz. Chloe Ting videók is nagyon jók, esetleg ha kinyitnak a termek, vehetnél bérletet, vagy ha beköszönt a jobb idő, eljárhatnál futni.

Bőrápolásra azt ajánlom neked, hogy figyelj oda az arcbőrödre. Én a Garnier rózsaszín micellás vizét használom, és a Fabulon Acne Stop-ot, vehetsz különböző arcmaszkokat is. Testápolót használhatsz, bátran merem ajánlani neked a Nivea Q10-et.

Bátran ajánlom neked a Schwarzkopf samponokat, balzsamokat, de a Glisskur is tökéletes, és ezen márkák hajpakolásai is. Használj hajolajokat, hajvégápolót, stb. Sminkeléshez annyit tudok hozzáfűzni, hogy videókból tanulgass, szerezz be termékeket, és először csak otthonra sminkeld ki magadat, gyakorolj. Öltözködés terén pedig te tudod azt, hogy mi az ízlésed, mi áll neked jól. Menj el vásárolni, és ami megtetszik, jól áll, vedd megy szerezz be pár új darabot.:)

Remélem tudtam segíteni. 17/L

2021. jan. 5. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Hűűűha, ezek aztán konkrét tanácsok. Köszönöm szépen, ilyen téren eléggé el vagyok veszve, szóval ez külön jól jön. Köszönöm!
2021. jan. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!