Kaposváron van megbízható piercinges?
Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretnék industrial pc-t szúratni de nem tudom hol végeznek minőségi munkát. Valamint az is érdekelne, kell hozzá szülői engedély kiskorúként?2021. jan. 1. 23:23
1/3 anonim válasza:
Senkit sem tudok ajánlani, de a második kérdésedre válaszolva... Elvileg igen, kell szülői engedély, de a gyakorlatban szerintem ez sokszor elmarad. Jó persze, ha 12-nek nézel ki, akkor nem valószínű, hogy vállalják, főleg szülő nélkül, de ha idősebbnek nézel ki, akkor meglehet. Pár évvel ezelőtt, én is annyi barátnőmet kísérgettem piercingeshez, sosem érdekelt senkit se, hogy hány évesek a barátnőim, pedig mi is kiskorúak voltunk. De elvileg igen, kell engedély.
Amúgy szerintem szimplán írd be netbe, hogy Kaposvár piercing, aztán amelyik a legjobban véleményezett szalon, oda menj. Esetleg nézz körül a facebook oldalukon, nézd meg a feltöltött képeiket.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, sokat segítettél. :)
2021. jan. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!