Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaposváron jó hírű, megbízható...

Kaposváron jó hírű, megbízható nőgyógyászt tudtok-e ajánlani?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan érdekelne aki jártas a meddőséggel kapcsolatos témában is.
2016. szept. 2. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Dr Szilágyi András a legjobb, már nem fiatal, de profi nagyon.Én is most megyek hozzá 19-re kaptam időpontot a magánrendelésére.Ha kéred privibe leírom a telszámot:)
2016. szept. 2. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Dr. Varga Tamas
2016. szept. 3. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:

2. valaszolo vagyok.

Szilagyi prof tenyleg jo amugy de en a Varga dokihoz jartam terhes gondozasra.Tapasztalt , kedves, O sem fiatal mar. Meddosegi dolgokkal is kepben van, egy ismeros jar hozza akik babat szeretnenek.

Anyukam meg a hugom dr.Szemerei Imrehez jarnak, elegedettek vele.

2016. szept. 3. 00:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget,Szilágyi professzorhoz jártam eddig.

Dr Gyócsi János vagy András? Róluk esetleg valakinek van információja?

2016. szept. 5. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom aktuális e még, de nekem a Gyócsi András a nőgyógyászom, igaz még nem szültem, de ha ott tartanék biztos hogy nála maradnék.

Nagyon rendes, segítőkész. Nekem volt egy kis nőgyógyászati problémám, pont szabadságon volt amikor hívtam, de bejött csak miattam, hogy megvizsgáljon.

Ezért én azt gondolom, hogy a terhes nőkkel is ilyen figyelmes. Bármi gond van segít.

2016. okt. 10. 12:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,aktuális még,úgy néz ki hogy őt fogom keresni. :)
2016. okt. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!