Lányok, elmagyaráznátok nekem, hogy vannak a női ruhaméretek?
Barátnőmnek szeretnék venni ruhát, megyek külföldre, és lesz lehetőségem nézelődni, biztos lesz olyan, amiben úgy gondolom, hogy nagyon csinos lenne. Na most, meglestem az egyik egyberuháján a címkét, az volt ráírva, hogy 40.
Ez mit jelent? Tízesével megy, vagy egyesével vagy hogyan? És akkor gatyából meg felsőből is azt kell mondanom az eladónak, hogy 40? Mettől meddig mennek a méretek? Már a normálisak, úgy értem.
Ne nézzetek teljesen hülyének, aki szombathelyi, talán ismeri a Jeans Store-t a főtéren, na oda szoktam menni, aztán összegyűjtöm a cuccokat, hogy mi tetszik, az eladó pedig odaadja belőle a méretem, így nekem egyszerűbb. Ilyen Pepe Jeans meg Retro, Gas, ilyesmi cuccok vannak ott, aztán inkább kérek segítséget, minthogy valami olyanra dobjak ki ok pénzt, ami nem is jó, mert nem értek hozzá eléggé. :)
Szóval a női méretezéshez tényleg semmit nem értek, amikor melltartót veszek, akkor is 40-est kell keresnem? Vagy azt máshogy mérik? És a farmert?
Nagyon megköszönném, ha valaki elmagyarázná, persze közérthetően. :)
22/f
Ez tök aranyos! Egyébként szerintem akkor farmerből is 40 kell. ruhaméretek egyébként ugyvannak hogy 34 36 38 40 42 44 tehat kettessével növekszik felfelé:) A melltartóknál teljesen máshogy van. A B C D kosárméretek vannak:) nézd meg az egyik melltartóját mi van beleírva:) De ha nem tudod akkor csak tudod mekkora melle van és sacc/ kb:) Aranyos gesztus nagyon!
21 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!