Lányok! Egy hónapba hányszor szeditek ki a szemöldökötöket? Nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 09:21
1/10 anonim válasza:
Én minden nap szedem...általában. Sok van és nem egyszerre nő.
3/10 anonim válasza:
Szükség szerint. Eléggé fáj, de ha kifeszítem a bőrt mellette, közel a kihúzandó szálhoz (ezt nem tudom jobban elmagyarázni) akkor nem fáj annyira.
4/10 anonim válasza:
Két-három naponta igazítom, egyáltalán nem fáj.
5/10 anonim válasza:
nekem pont annyi van, amennyi kell. egy-ket kosza szalat ki szoktam huzni, amikor visszano,
mondjuk olyan 2 hetente kb, de kifejezetten szedni nem szoktam.
6/10 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, mint a hármas.
Egyébként régebben sűrűbben szedtem 1-másfél hetente és akkor egyáltalán nem fájt. Azóta valahogy megritkult a szemöldököm, csak havi egyszer kell kiszednem, épp hogy visszanő. És ilyenkor nagyon fáj mikor neki kezdek, de mire a feléhez érek megszokom.
7/10 anonim válasza:
Alapvetően kb 2 hetente átfutok rajta, és kihúzom a nemkívánatos szálakat. (Jelenleg viszont őserdő van a fejemen, mert úgysem lát senki, nincs motiváció kiszedni.)
Amikor kezdtem, nagyon fájt, mostanra a milliomodik szemöldök szedés után alig fáj. Nem kellemes, de nem is durván fájdalmas.
9/10 anonim válasza:
Én régebben hetente szedtem, de mostanában jobban tetszik természetesen, vastagabban, ezért kb egy hónapban egyszer kicsípkedem azokat a szálakat, amik már nagyon a formája alatt nőnek. Nekem nem fáj.
10/10 anonim válasza:
Én hetente 2X szedem férfi létemre! Ha nem nagyon hagyod kinőni és gyakrabban szeded meg lehet szokni. Nem egy nagy dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!