Melyik weboldal árul 100%-ra eredeti parfümöt?
Figyelt kérdés
Rendeltem a Notino-ról egy 100ml-is Hugo boss bottled intense parfümöt, de kb 10 percig lehet érezni. Biztos vagyok benne hogy nem eredeti, mert volt régen egy hugo boss Orange parfümöm, ami csak edt volt, de azt még fürdés után is éreztem halványan magamon,és ez edp és 10 percig érezni. Szívem szerint a douglasban venném meg, de ott 20 ezer forinttal drágább. A legtöbb helyen 15-18 ezer között mozog a 100ml-is boss bottled intense. Melyik oldal árul biztosan 100% eredetit??2020. dec. 23. 20:39
11/15 anonim válasza:
Aki csalódott, szinte biztos h kiírja magából, aki elégedett az meg a legritkább esetben. Ezek a panaszkodók a tényleges vásárlóik max 1%-ka.
12/15 anonim válasza:
Te már megint a Notino-t lejárató kérdező vagy?
Nem értem a problémád, ha szerinted hamisat árulnak, vedd meg Douglas-ban dupla áron.;)
13/15 anonim válasza:
Szerintem az igazság félúton van. Írta valaki az értékeléseknél, hogy lejárt cuccokat árulhatnak. Az is igaz, hogy a negatív vélemények mindig hangosabbak. Én is jártam már úgy, ecipőről rendeltem cipőt, és egy doboz nélküli piaci szintű gagyit kaptam.
14/15 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy hamisat árulnak, azt viszont igen, hogy régi, rosszul tárolt, esetleg romlott termékeket igen. Én is jártam úgy, hogy hiába volt eredeti a parfüm, amit rendeltem, de kissé "megbuggyant" illata volt. Ezek után már nem nagyon szerettem volna onnan vásárolni, de ami kellett, csak ott volt elérhető, így megrendeltem. Az a parfüm viszont hibátlan, szóval ki lehet fogni. De ha elérhető valami makeup.hu-n vagy vivantison, inkább onnan rendelem.
15/15 anonim válasza:
Notino nem árul kamut... Mugler illatokat rendelek, és a batch kód eredeti oldalon való beírása után, mindig látom jóváhagyva, hogy eredeti a parfüm, Ennyit a lejárató kampányról.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!