Tudnátok nekem tartós és jó illatú férfi parfümöket írni? És ha lehet akkor weboldalt is ahol eredeti parfümöt lehet venni!
Szia!
Én nő vagyok,de tudok segíteni:)
Az,hogy milyen parfűm való hozzád ez nagyban függ a stílusodtól,a megjelenésedtől,a karakteredtől,és a férfiasságodtól is. Ha elegáns parfümre vágysz én a Ralph Lauren parfümöket ajánlom azon belül is a kéket valamint a zöld színűt. A kék főként egy talpig úriembert sugároz,fűszeres,karakteres illat a zöld az enyhébb változat,de az is hasonló. Ha sportos illatra vágysz,de követed a karakteres,férfias stílust akkor a Lacoste-ból ajánlom a fehéret. Ha csak a férfiasságot akarod hangsúlyozni akkor a Paco Rabbane Black Xs valamint a Calvin Klein parfümöket ajánlom,de ezeket csak olyan férfi tudja igazán jól viselni aki egy karakteres,erős kiforott személyiség fürtös mellszőrzettel :D
Az internetes vásárlásban nem tudok neked nyilatkozni,mert én sokszor rendeltem hamis parfümöt. Szerintem érdemes körülnézned inkább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!