Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Válasszatok! A saját...

Nők! Válasszatok! A saját korosztályodban szerinted jobb vagy rosszabb nő vagy, mint az átlag?

Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 12:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

szerintem az arcom es alakom alapjaraton atlagos, vekony vagyok, magas, csinos, de azert nem egy victoria’s secret modell. mivel 30 vagyok, ezert nyilvan nem gimis lanyokkal kell osszehasonlitgatni a testem, mert termeszetesen mar nem olyan feszes, de ha megnezem a korombeli noket, a legtobb ennyi idosen mar el van hizva es ugy nez ki, mint egy teleszart buvarruha. talan a magassagom ‘kulonleges, mert a legtobb nonel (es ferfinel is) magasabb vagyok, hosszuak a labaim, de ez is olyan dolog, hogy valakinek vagy bejon vagy nem. en mindenestre szeretek az atlag feje fole magasodni.

kifejezetten csunya dolgok nincsenek az arcomon se, de nem is tul kulonleges, olyan atlag, amibol jo sminkkel egy 8/10et ki tudok hozni. nem szoktak ram azt mondani, hogy csunya vagyok, de azert nem az a lenyugozo szepseg vagyok, akit mindenki szajtatva bamul.

tehat adottsagaimat tekintve atlag felett vagyok talan picivel, de nagyon odafigyelek a hajamra, boromre, stilusomra, ruhaimra, ezektol szerintem jo lesz az osszkep. amit viszont emlegetni szoktak, hogy az ‘atlag notol’ megkulonboztet az az, hogy van humorom, intelligens vagyok es (ezt ferfiaktol hallom nyilvan) hogy jo velem a szex, mert nem vagyok uncsi es nem csak fekszem, mint egy darab fa.

2020. dec. 20. 15:20
 12/19 Metionin ***** válasza:
64%
Jobb. 30 éves vagyok, a volt osztály/csoporttársakat elnézve (ugye róluk tudom hogy velem egyidősek, az utcán egy random nőről nem) magasan jobban nézek ki. Vékony vagyok de izmos, sportolok, figyelek az egészségemre és nincs gyerekem. Az említett csoport nagy része már szült, nem mozog, cigizik, szóval nem igazán tesz a testéért akkor sem ha amúgy a természet remekül formálható, pl. szép homokóra vagy könnyen izmosodó testet adott nekik. Persze látok az utcán rengeteg jól kinéző nőt is, de egyrészt nem tudom megállapítani hogy ők milyen korúak (mostanában a gimiseket nézem rendszeresen huszonéveseknek, szóval már nem bízom magamban) meg nem mindegy hogy milyen környezetben lakik valaki, ahol pl. megszokott a sport és ciki a cigi, ott lényegesen fiatalabbnak néznek ki a nők mint ahol 20 évesen már megvan a gyerek és az alaptáplálék úgy kezdődik hogy végy 10 deka zsírt.
2020. dec. 20. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Nahát, itt mindenki jobb az átlagnál, vékony és izmos.
2020. dec. 20. 16:06
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
13 Jaja, ez fura, hogy ezek a kiváló emberek mind itt egy anonim fórumon gyülekeznek. A valóságban nem látok ennyi átlagon felüli szépségű embert.
2020. dec. 20. 17:43
 15/19 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Nem tudom, nem nagyon hasonlítgatom magam másokhoz, azt nézem, hogy magamnak megfeleljek. A nők többsége nincs megelégedve magával, én viszont igen, szóval behúztam, hogy a felső 50-ben vagyok.
2020. dec. 20. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Sosem voltam szép, se az arcom, se az alkatom nem említésre méltó. Aránytalanul alacsony és göcsörtös vagyok, vékonynak vékony, de edzetlen. Mióta az eszemet tudom, bőven átlag alattinak érzem magamat, és úgy tűnik, nem is vagyok egyedül a véleményemmel, ha figyelembe veszem, hogy 33 év alatt ketten találtak vonzónak.
2020. dec. 20. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Van, amiben atlagos vagyok, van, amiben atlag alatti, es van, amiben afeletti.
2020. dec. 20. 20:03
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

Vannak részeim, amik szerintem átlag alattiak, vannak, amik átlagosak, és 1-2, ami átlag feletti. Mindezt figyelembe véve olyan erős közepesnek ítélném magamat.

A testemmel és az alkatommal kapcsolatban nagyrészt szerencsés vagyok, homokóra vagyok, aki mellre és fenékre hízik, így például a hasam mindig lapos, a derekam vékony. Cserébe viszont mindig vastagok lesznek a combjaim, ahogy a vádlim is, genetika, nagyon nem szeretem.

Nagy melleim vannak, de több a hátránya, mint az előnye, egy B-C kosárnak sokkal jobban örülnék.

A hajam az egyik kedvenc részem magamon, dús, egészséges, enyhén hullámos, a derekamig ér. Sok dicséretet is szoktam rá kapni.

Ami az arcomat illeti, szerintem teljesen átlagos, egy jó sminkkel sokat ki lehet belőle hozni, de azért azzal se leszek egy Megan Fox. Amit tényleg szeretek rajta, az egyedül a szemem színe, nagyon világos szürke, szerintem szép. Illetve a szempilláimmal is szerencsés vagyok, dúsak, hosszúak, göndörek, de ennyi.

Egy boldog 6-7/10-nek ítélném magamat, és ezzel semmi gondom nincs, túl vagyok már azon a koron, amikor csak az foglalkoztatott, hogy mindenem tökéletes legyen.

25/N

2020. dec. 20. 21:08
 19/19 anonim ***** válasza:
54%
10-es, sok a duma: te egy ferfias arcu tankaranka vagy.
2020. dec. 22. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!