Csak szerintem néz ki Najwa Nimri iszonyatosan jól?
Figyelt kérdés
Mióta nézem a vis a vis -t ,oda meg vissza vagyok érte.
Viszont akikkel néztem,szerintük egy tízes skálán max a 3mat karcolja.
2020. dec. 19. 23:54
1/10 anonim válasza:
Nekem teljesen átlagos.Mindenkinek más az ízlése.
2/10 anonim válasza:
Hát nagyon messze van az " iszonyatosan jól néz ki" kategóriától. Nagyon átlagos, tucat nő. SOk ilyen típusú nő van.
tízes skálán 2-3 karcolja nálam is.
3/10 A kérdező kommentje:
Igaz,kinek mi.
2020. dec. 20. 12:41
4/10 anonim válasza:
Szerintem is szép, úgyhogy nem vagy egyedül.
5/10 A kérdező kommentje:
:)
2020. dec. 21. 16:14
6/10 anonim válasza:
Najwa Nimri nagyon szép nekem 10/10
7/10 anonim válasza:
Uram ég!!😍 Hat azt kell mondjam nem vagy egyedül.. Én is oda meg vissza vagyok érte, még a nagy pénzrablásban láttam először, aztán láttam a Vis a Vis t, es nekem is akkor lett a kedvencem.. Azota mar szinte az osszes elerheto filmjet lattam, es a kedvenc énekesemmé is vált!!! Nagyon különleges, egyiedi, gyönyörű és csodálatra méltó.. Az én rajongásom lehet nem normális, de tele van vele a falam, és ugy megnyugtat a hangja mint semmi más..🥺
8/10 A kérdező kommentje:
🔥🔥🔥
2022. febr. 10. 14:59
9/10 anonim válasza:
Valóban nagyon dögös, ő egy észak spanyol-baszk származású nő, de egyik jordániai szülője révén arab vérből is jutott neki, ezért olyan egzotikus külsejű. :$
10/10 Hans Pötterman válasza:
Nekem is piszkosul bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!