16 vagyok de iszonyatosan lóg a mellem és olyan puha mint valami kocsonya. Van arra lehetőségem hogy feszesebbé tegyem?
Vannak mellfeszesítő gyakorlatok. Nézz utána! Nem csodaszer, nem is használ mindenkinek de megpróbálhatod!
Régebben volt egy nagy mellű énekesnő (Samantha Fox) Ő ilyeneket csinált és neki használt. Annyira, hogy nem is a hangja miatt lett híres.
4. Annyira működik a mell feszesítés, mint a pénisz növelés. Kb csakis a sebész segít benne.
Amúgy meg nincs baj a mi(férfiak) szempontjából a lógóssal sem.
A lényeg úgyis az összkép. Ha szép vagy amúgy, ez nem tesz csúnyábbá.
Képtelen dolog ez így :DDDD Képes vagy feldolgozni? Vagy ezt a Képességet még fejlseztened kell? Nehogy Képzavarba kerülj ám.
Csók a kocsonya cicikre. Remélem olyan kúpos hosszúkás, aránytalanul hatalmas bimbóudvarral... ezt imádom :) Írj! :D
Ne reménykedj, utolsó! Tökéletes szép cicijei vannak. Csak ő hiszi azt, h iszonyatosan lógnak. Csak annyira lógnak, amennyire egy ekkora mellnek lógnia kell!
Mielőtt bárki priviben képet kérne róla, tőlem nem kap!!!
9. A 8.csak azt álítja, hogy nem küldi el. Azt semmiképp sem állítja, hogy látta is őket.
Maximum sugallja, de az nem ugyanaz.
Igazából én beszéltem ezzel a csajjal, vagyis írtam neki, nagy hévvel állította, hogy nem akar senkinek sem küldeni, amiben támogattam is.
Szóval össze vág a dolog.
Mondjuk nem tudom mit vagyok kiéhezve egy 16 éves csajra, amikor ilyen mell mutogatós képekkel tele van a net. És van köztük 16-7 éves is. És valószínűleg kívánatosabbak, mint egy átlag csaj.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!