Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit adjunk ajándékba fodrászta...

Mit adjunk ajándékba fodrásztanoncnak??

Figyelt kérdés

Kértél segítsetek! Az esetek többségében kreatív vagyok, de most nem sikerül valamiért.

Szóval van egy rokonom, aki fodrásznak tanul, most kezdte a sulit még csak. Nem mostanában fog végezni tehát. Karácsonyra mit tudnánk neki ajándékba venni, ami hasznos lehet? A fodrászkodással kapcsolatban gondoltuk persze. Nem sokat, olyan 5-7 ezer forintot tudunk költeni rá. Segítsetek kérlek.

2020. dec. 19. 12:08
 1/4 A kérdező kommentje:
*Kérlek segítsetek! (Át lettem javítva...)
2020. dec. 19. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fodrásszal kapcsolatos ajandekrol tegyétek le. Egy jó hajvágó gép vagy egy jó olló is ennek a keretnek a többszöröse. Esetleg valamilyen tanfolyam pl fonásos, kontykészítő stb.

Van fb-n fodrászos, szépségipari tanfolyamos csoport, ott szoktak meghirdetni ilyeneket.

2020. dec. 19. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg ilyesmi?

[link]

2020. dec. 19. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
2020. dec. 19. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!