Van aki megbánta, hogy kitágította a fülét?
Van egy bizonyos méret (10 mm kb) ami felett már nem (valószínű) hogy összehúzódik teljesen
És hogy mit fogok mondani 70 évesen? Hogy kipróbáltam mindent amit szerettem volna, imádtam x évig és nem bántam meg
Akinek van és ráun, annak nagyjából egy 20 perces beavatkozáson kell túllennie és újra natúr cimpái lesznek (plusz az a pár hét gyógyulási idő). Valóban, 10-14 mm felett már csak összébb húzódik, de sosem lesz újra pici lyuk, vagy nem fog beforrni magától. Az, hogy más mit csinál a testével meg legyen az ő dolga. Ha megbánja, ő fizeti meg, ha nem bánja meg, akkor nem bánja meg. Sosem értettem, hogy egyeseket miért zavar mások külseje. Lehet, csak szimplán gyökerek.
Aki meg összevarratja a fülét, az legalább elmondhatja, hogy neki volt, kipróbálta vele az életet és kész. Nem egy extrém beavatkozás, amit nagyon nehéz visszacsinálni. Szóval kinek a pap, kinek a papné. Ha pedig szeretnél, akkor csak lassan haladj a méretekkel.
Hét éve van, azt bevallom hogy nagyon fiatalon (14) vágtam bele és már nem csinálnám újra.
De megbánás valahogy sose volt bennem. Pár éve már nem hordom így csak lengedezik a fülcimpám (30-as volt, kb egy centire ment össze), valaki állandóan kotyog hogy össze kéne varratni de valahogy nem érdekel.
Azóta megismertem a buddhizmust és bár buddhista nem lettem, Buddha nagy lógó füleire emlékeztet így az évek alatt szimpla divatból valami mássá vált számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!