Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyes...

Miért van az, hogy egyes emberek nagyon "furán" néznek ki amikor úgy mosolyognak, hogy a foguk látszik?

Figyelt kérdés

Vannak olyan emberek akik megvillantják a fogukat mosolygás közben, és nem akkor amikor nevetnek hanem amikor csak egy fotóhoz állnak be, és gyönyörű a mosolyuk. És vannak az olyanok mint én, akinek baromira nem áll jól és idétlenül néz ki? Ez miért van? Lehet ezt gyakorolni?😂

L

2020. dec. 13. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert más az arcunk például?!
2020. dec. 13. 13:43
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Nem tudom, én is így vagyok vele. Önmagában semmi baj a mosolyommal, szépek a fogaim meg minden de a fejemmel együtt már fura. Képeken nem is "rakom ki" a fogaimat soha.
2020. dec. 13. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok vele, pedig a fogorvos is mindig megdicséri, hogy milyen szép szabályosak, fehérek a fogaim, de valahogy az arcomhoz nem illik, mikor foggal mosolygok. Furcsán széthúzza az arcom, nem szeretem, képeken nem is mosolygok így soha, max. lesifotókon, amit a barátok csinálnak. :D
2020. dec. 13. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem óriási különbség van az erőltetett, szándékosan felvett és a természetes, önkéntelen fogvillantós mosoly között.

A különbség mindössze pár izommunka a legapróbbak közül, de amíg a második szép, oldott hangulatú képet eredményez őszinte arckifejezéssel, addig az első valóban fura, eltorzul tőle az arc, mert az ilyen mosoly természetellenes és fake, ez mindenki azonnal látja.

2020. dec. 13. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha azt érted idétlen mosoly alatt, hogy mosolygás közben több látszik ki az ínyedből, mint amennyi a fogaidból, vagyis úgy nézel ki olyankor, mint egy ló, akkor azzal tényleg jó lenne kezdeni valamit.
2020. dec. 13. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, nem látszik ki az ínyem.
2020. dec. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!