Miért van az, hogy egyes emberek nagyon "furán" néznek ki amikor úgy mosolyognak, hogy a foguk látszik?
Figyelt kérdés
Vannak olyan emberek akik megvillantják a fogukat mosolygás közben, és nem akkor amikor nevetnek hanem amikor csak egy fotóhoz állnak be, és gyönyörű a mosolyuk. És vannak az olyanok mint én, akinek baromira nem áll jól és idétlenül néz ki? Ez miért van? Lehet ezt gyakorolni?😂
L
2020. dec. 13. 13:29
2/6 Metionin válasza:
Nem tudom, én is így vagyok vele. Önmagában semmi baj a mosolyommal, szépek a fogaim meg minden de a fejemmel együtt már fura. Képeken nem is "rakom ki" a fogaimat soha.
3/6 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele, pedig a fogorvos is mindig megdicséri, hogy milyen szép szabályosak, fehérek a fogaim, de valahogy az arcomhoz nem illik, mikor foggal mosolygok. Furcsán széthúzza az arcom, nem szeretem, képeken nem is mosolygok így soha, max. lesifotókon, amit a barátok csinálnak. :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem óriási különbség van az erőltetett, szándékosan felvett és a természetes, önkéntelen fogvillantós mosoly között.
A különbség mindössze pár izommunka a legapróbbak közül, de amíg a második szép, oldott hangulatú képet eredményez őszinte arckifejezéssel, addig az első valóban fura, eltorzul tőle az arc, mert az ilyen mosoly természetellenes és fake, ez mindenki azonnal látja.
5/6 anonim válasza:
Ha azt érted idétlen mosoly alatt, hogy mosolygás közben több látszik ki az ínyedből, mint amennyi a fogaidból, vagyis úgy nézel ki olyankor, mint egy ló, akkor azzal tényleg jó lenne kezdeni valamit.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, nem látszik ki az ínyem.
2020. dec. 14. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!