Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem áll jól a copf, többi...

Nem áll jól a copf, többi lent tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Vállig érő hajam van. Sajnos muszáj összefognom mert sportolok és csak úgy tudok edzeni. Felgumizott hajjal már nem érzem magam olyan jól, csúnyábbnak érzem magam. Tudnátok esetleg mondani valami jót hogy hogyan szokjam meg így a hajam? Levágatni nem szeretném úgyhogy maradt a hajgumi. Amikor összekötöm a hajam mindig olyan fura mert pici a lófarkam. És ráadásul a szüleim mindig mondják hogy jaj de jól áll és mindig csuriba kéne hordanom a hajam. De amúgy én is összeszeretném fogni csak fura, kérlek segítsetek

2020. dec. 11. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Hajpánt?
2020. dec. 11. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Próbáld meg máshogy összefogni. Kicsit lentebb, kicsit magasabbra, ne közepén válaszd el, esetleg hagyj ki egy-egy tincset az arcod két oldalán. Vagy ne lófarkat csinálj hanem kontyot, vagy fondd be.
2020. dec. 11. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Vágasd le tüsire.
2020. dec. 11. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Írtad, hogy nem szeretnéd, de szerintem csak az a legjobb.
2020. dec. 11. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
kontyold össze vagy fond be. én se hordom copfban, idegesít.
2020. dec. 11. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
43%

Én borotválom a fejem, nagyon kényelmes.

Esetleg próbáld ki.

F.41

2020. dec. 11. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Sajnos a sportolás ebből a szemszögből kompromisszumot igényel. Egyszerűbb lenne és valószínűleg jobban is éreznéd magad, ha nem görcsölnél a hajadon. Vannak nagyon vonzó rövid frizurák, amik sportoláshoz tökéletesek. Fontold meg, vagy nehezen fog javulni a helyzet, mert minél hosszabb lesz annál több akadályt fog jelenteni.
2020. dec. 11. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azért zavar, mert úgy még rövidebbnek tűnik (legalábbis én ezért nem szeretem copfban) :) Ha opció a kiengedett-felfogott kombó, a füled tetejétől felfelé fogd fel copfba, a többit meg hagyd kiengedve, így még hosszabbnak is tűnik, de nem is lóg a szemedbe :) Ha meg mindenképp az egészet kell felfognod, úgyanígy a felső részt fogd össze, az alatta lévőt meg gumizd alá. Ha így megcsinálod, és a felső részt a guminál picit szélesebbre húzod, eltakarja az alsó copfot és olyan mintha csak egy hosszú lenne. Remélem tudtam segíteni és érthetően írtam le, de ha nem írj nyugodtan :)
2020. dec. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!