Szerintetek átlagos vagyok, átlagon felöli, átlagon aluli A kinézetem? Ne gondolóljon senki se arra ,hogy nagy képüsködni akarók ☝️
2020. dec. 11. 01:17
A kérdező szavazást indított:
Átlagon aluli lány vagyok
Átlagon aluli fiú vagyok
Átlagon felüli lány vagyok
Átlagon felüli és fiú vagyok
Átlagos és fiú vagyok
Átlagos és lány vagyok
42 szavazat
1/22 anonim válasza:
Normális kinézetű fiatalembert látok.
Van, aki azt mondaná, hogy átlagos.
Van, aki azt mondaná, hogy átlagon felüli.
Ez egyéni ízlés, vonzódás, egyéni ideálkép kérdése.
Az a fontos, hogy nincs okod elégedetlenkedned magaddal.
2/22 A kérdező kommentje:
Pedig a baraitam mindig piszkálnak na hogynezwlki...meg h tudod xy milyen ronda ez a gyerek 🙃
Rólam volt szó tudom rám néztek nevetek
2020. dec. 11. 01:26
4/22 A kérdező kommentje:
nem mondanám...apam miat ilyenek
2020. dec. 11. 02:19
5/22 A kérdező kommentje:
Vagy inkább miát már nem ilyenék rosszul fogalmaztam mind1
2020. dec. 11. 02:20
6/22 A kérdező kommentje:
Akivel barátkozni próbáltam az mindig csak kihasznált és egyfajtába csesztet...olyan dolgokat mondót el masoknak amit elmondtam bizalman neki és a fiúk ezzel csesztetek
2020. dec. 11. 02:22
7/22 anonim válasza:
Szerintem normálisan nézel ki. A barátaiddal van a baj.
8/22 A kérdező kommentje:
Az egyig ragyás a másik meg egy angolnagy fehér ,szóval nem is értem miért adtam ezek emberke véleményére 🤦🏻♂️
2020. dec. 11. 09:29
10/22 anonim válasza:
Lehet hogy valamiért kineztek maguknak mert valamiért úgy érzik kilógsz közülük. Tehát nem a kinétettel lehet a bajuk. Mi az hogy angol nagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!