Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan "szokjak le" az alapozó...

Hogyan "szokjak le" az alapozóról? Kozmetikus mondta, h tényleg tönkreteszi a száraz, vízhiányos bőrömet ha minden nap használom, de nagyon megszoktam. :S Évek óta használom, "pucérnak" érzem magam nélküle.

Figyelt kérdés

Félek, hogy égő helyzetbe kerülök (ez csak EGY példa számtalan okból, ami miatt imádom az alapozót) és milyen lesz az arcom, ha nem fedi semmi?

De tényleg nem lenne jó használni minden nap, már olyan, mintha szarkalábam lenne a szemem körül, pedig 19 éves vagyok. Rendeltem valami professzionális arcápoló szereket, azzal kellene kennem az arcomat nappal is.

Segítetek?

2010. aug. 12. 08:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kicsit későn láttam a kérdésed, de remélem még elolvasod. :)

NE RENDELJ/VEGYÉL SEMMILYEN ARCKRÉMET! Menj el bőrgyógyászhoz, kérj arckrémet, kikevernek neked a gyógyszertárban! Ez a leges legjobb, főleg ha száraz az arcod! És olcsó is (egy tégely max 500 Ft, és sokáig elég)

Ne kenj rá semmilyen vegyi anyagot, semmilyen húdemárkás krémet, csak ilyet!

Én jól megszívtam. 2 évig alapozóztam az arcomat én is ilyen "professzionális" alapozóval.. Ekcémás lett az arcom is, folyamatosan száraz, naponta többször kell kennem, akárhol vagyok..

Nagyon sokat kell vele foglalkozni, és még így se tökéletes.. :(

2011. jan. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!