Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vannak oda az emberek...

Bagolyány kérdése:

Miért vannak oda az emberek annyira Palvin Barbiért?

Figyelt kérdés
Szerintem az arca nem olyan hude különleges. Kapásból nála 5 szebbet fel tudnék sórakoztatni. Testre teljesen átlagos. Nagyjából nekem is olyan az alakom mint az övé. Az a bizonyos nézés pedig kb. Olyan mintha egy 5 éves próbálna elcsabitani. Sikertelenül. Szóval fiúk mondjátok már el nekem hogy mit tesz rajta az egész világ? Igen hetero lány vagyok de attól még eltudom ismerni ha egy lány szép. Na és Barbinál én nem tudom elismerni és zavar hogy mindenki egy istennőnek tartja. Aztán lehet én vagyok a vak, fene se tudja. Srácok lányok kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2020. dec. 8. 20:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%
Annyira érdekes, hogy itt a gyakorin minden második lány néz ki legalább olyan jól, mint Barbi :D
2020. dec. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!