Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vannak oda az emberek...

Bagolyány kérdése:

Miért vannak oda az emberek annyira Palvin Barbiért?

Figyelt kérdés
Szerintem az arca nem olyan hude különleges. Kapásból nála 5 szebbet fel tudnék sórakoztatni. Testre teljesen átlagos. Nagyjából nekem is olyan az alakom mint az övé. Az a bizonyos nézés pedig kb. Olyan mintha egy 5 éves próbálna elcsabitani. Sikertelenül. Szóval fiúk mondjátok már el nekem hogy mit tesz rajta az egész világ? Igen hetero lány vagyok de attól még eltudom ismerni ha egy lány szép. Na és Barbinál én nem tudom elismerni és zavar hogy mindenki egy istennőnek tartja. Aztán lehet én vagyok a vak, fene se tudja. Srácok lányok kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2020. dec. 8. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem a férfiaknak kell érte odalennie, hanem a divatvilágnak. Oda pontosan ilyen semleges arcú, semleges testalkatú nők kellenek, mert ők azok akiknek bármilyen stílusú ruhát adsz, jól áll neki.

Ezek a nézések tőle pedig nem véletlenszerűek, erről egy fotóst kérdezz meg, milyen arc mimikat érdemes használni fotózás során.. Aztán majd fogod tudni mi is van itt.

Nem védeni akarom, szerintem olyan semleges lány. Nem csúnya, de nem is a legszebb. Olyan mint egy közülünk, talán ezért szeretik őt sokan. Jókor volt jó helyen, lehet hogy vannak nála szebbek, de mégsem figyel fel rájuk senki, holott az insta tele van modell kereső ügynökökkel.. Ha lehetne látni bennük a potenciált, akkor híresek lennének akár ez a lány.

2020. dec. 8. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem gyönyörű nő, és van egy olyan kisugárzása, ami kevés nőnek. Az arca pedig nagyon jól sminkelhető, ez az ami fontos a modellek esetében. És szerintem gáz, hogy van egy híres magyarunk és ennyire lehúzzuk, irigységből, sértettségből, ahelyett, hogy örülnénk neki.
2020. dec. 8. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nagyon szép. Igazi természetes, különleges szépség. Van benne egy nagy adag plusz. Hidd el, nem puszta véletlen, hogy nem te vagy a világhírű szupermodell, hanem ő.
2020. dec. 8. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem tudod elismerni hogy szép akkor azért kíváncsi lennék te kit tartasz annak. Barbi egy gyönyörű nő, senki nem állítja hogy ő a legszebb legkülönlegesebb lány az egész világon de vitathatatlanul szép és bájos.
2020. dec. 9. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá irigy csak nem értem miért tartják egy istennek. És attól hogy magyar mi van akkor? Ez meg a másik hogy egy nemzeti kincsnek tartják miközben csak kamerák előtt pózol. Plusz nem ő az egyetlen magyar model aki világhíres márkák kifutóján sétál végig.
2020. dec. 9. 11:49
 6/11 A kérdező kommentje:
És igen nem tartom csúnyának csak az zavar hogy az egekik magaztalják.
2020. dec. 9. 11:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja és soha nem mondtam hogy csúnya. És szerintem amit én leírtam abból irigységet,sértettség, én nem igazán érzek mert nem is vagyok rá.
2020. dec. 9. 11:53
 8/11 A kérdező kommentje:
*lehet ki venni
2020. dec. 9. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Igenis nagy dolog, hogy van még egy világhírű honfitársunk.

Roska Botondra is büszke vagyok pl, vagy Hosszú Katinkára is. Egy nemzetnek nagy dolog, ha vannak világhírű tagjai. És érdekes módon ezt nem nagyon kell magyarázni más nemzetnek, mert automatikusan büszkék a híres tagjaikra.

Akkor te minek neveznéd, ha nem irigyégből és sértettségből fakadó rosszindulatnak? Adott egy híres, sikeres, elismert ember, és te lehúzod, ahelyett, hogy azt mondanád: tök jó, örülök, hogy sikerült neki. Mi az oka?

Pontosan ugyanaz a helyzet, csak kicsiben: egy osztálytársad megnyer egy országos versenyt, sokat készült rá, odatette magát. Erre te: erre bárki képes, nem olyan nagy dolog, te is simán tudtad volna hozni ezt a szintet, ha megpróbálod. És itt a dolog nyitja, ez a nagy HA. Ugyanis te nem tettél bele semmit, nem is próbálkoztál, nem készültél rá, nem hoztál áldozatokat, nem vállaltad a rizikót, hogy jelentkezz és megmérettesd magad. A pálya szélén pedig mindenki okos. És ez a tipikus irigy embernek az ismérve, hogy akkor sem ismerné el a másik érdemét, ha az élete múlna rajta. Lásd: "..miközben csak kamerák előtt pózol".

Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a modellkedésről mint szakmáról, csak a látszat alapján ítélkezel. Nyilván nincs egy szinten egy világhírű sportolónk teljesítményével, de munka, méghozzá elég fárasztó és megkövetlei a profizmust, minden helyzetben.

Csak azt tudom mondani, hogy csináld utána. :)

2020. dec. 9. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Felesleges magyarázni, ha neked nem tetszik ez van, nem vagyunk egyformák.

De egyébként szerintem gyönyörű, az egyik legszebb lány akit valaha láttam, egyszerre szexi és aranyos, nagyon bejön. És legalább van egy világhírű magyar.

2020. dec. 9. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!