Ez már tényleg a kövér kategória?
Figyelt kérdés
Eléggé bejön ez az alkat, de megkaptam már azt, hogy nekem a "duci, kövér lányok tetszenek". Értem én, hogy nem csont és bőr lányok, de a kövértől nekem nagyon nagyon messze vannak. Vagy velem van a baj?
2020. dec. 7. 14:39
12/23 anonim válasza:
van olyan amikor úgy nézek ki...
13/23 anonim válasza:
Nagyon szomorú hogy sokak szerint ez az átlag
Ez már szerintem a bőven elhízott kategória. Kb alaktalan.
Nekem a duci azt fedi hogy nagyobb formás idomokkal rendelkezik az illető és nem egy gazellatestű csaj. De a képen a lányok nem formásak hanem szétfolyósak hájasak.
Minden esetre ha neked ez jön be hajrá nincs senkinek sem joga téged megitélni a személyes izlésed miatt.
14/23 anonim válasza:
Valakit itt írta már, hogy addig nem kövér ameddig nem lóg, ezek már igencsak lógnak. De azért nem is vészesen kövérek ezek a lányok. Egyébként meg ízlések és pofonok, ha neked ilyen alkat tetszik akkor ne foglalkozz senkivel.
15/23 anonim válasza:
Lehet hogy nincs csinos alakja, de nem tartozik akkor sem a kövérek sem a ducik közé. Én átlagnak mondanám
16/23 Metionin válasza:
Hatalmas hasuk van, amúgy a karjuk-lábuk nem tűnik annyira vastagnak de a hasuk miatt ők már kövérek, igen. Némi edzéssel tök szép alakjuk lehetne.
17/23 A kérdező kommentje:
Azért itt egy-két ember véleményével nem igazán értek egyet, de nem is kell egyformának lennünk :D
2020. dec. 7. 23:10
18/23 anonim válasza:
Na, azért ez még messze van a kövértől. Mindenki máshova hízik, van, aki kifejezetten hasra.
19/23 anonim válasza:
Ez Budapesten mar a gusztustalan elhizott diszno kategoria. Foleg a nagy hasa. Lehalabb kihuzna magat ilyen hajakkal.
20/23 anonim válasza:
A kövérségben is vannak fokozatok. Aki kövér nem mind egyformán egyen-kövér. Akik a képen vannak nyilván nincsenek extrém módon elhízva, de nálam már bőven kimerítik a kövérség fogalmát. Az biztos, hogy semmiképp nem vékonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!