Nagyon kövér kategória?
Figyelt kérdés
szinte teljesen így nézek ki, 160cm és 87kg vagyok kb. Tudom, sok, PM alulműködés miatt híztam meg, de már kaptam gyógyszert, remélem menni fog lefelé.
Szóval milyen ez a testalkat? Nyilván nem hordok full feszülős cuccokat, de ez már szégyellni való kategória?
még pár kép:
2015. nov. 15. 21:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér, ne szégyelld magad emiatt, lesz simán akinek így fogsz tetszeni. :)
2/4 anonim válasza:
Mivel betegség okozta és remélhetőleg teszel is ellene, egyáltalán nem szégyellnivaló. Van, aki teljesen egészségesen kétszer ekkora. De ne csak a gyógyszertől várd a megváltást, sportolj is.
3/4 A kérdező kommentje:
első, az már megvan, köszi :)
de azért számít más véleménye is... igazából magamnak nagyon nem tetszem, párom nyilván nem fogja ezt erősíteni bennem, ezért kérdezem mások véleményét :)
2015. nov. 15. 22:42
4/4 anonim válasza:
Ezek az alakok nálam teljesen rendben vannak. Arányosan nagyobb a mell és a fenék is, ami jó pont. Ha gondolod, küldj képet és megy a vélemény őszintén.
De semmiképp se érezd magad rosszul olyan miatt, amiről nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!