Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kövér kategória?

Nagyon kövér kategória?

Figyelt kérdés

[link]

szinte teljesen így nézek ki, 160cm és 87kg vagyok kb. Tudom, sok, PM alulműködés miatt híztam meg, de már kaptam gyógyszert, remélem menni fog lefelé.

Szóval milyen ez a testalkat? Nyilván nem hordok full feszülős cuccokat, de ez már szégyellni való kategória?

még pár kép:

[link]

[link]

2015. nov. 15. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy kövér, ne szégyelld magad emiatt, lesz simán akinek így fogsz tetszeni. :)
2015. nov. 15. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel betegség okozta és remélhetőleg teszel is ellene, egyáltalán nem szégyellnivaló. Van, aki teljesen egészségesen kétszer ekkora. De ne csak a gyógyszertől várd a megváltást, sportolj is.
2015. nov. 15. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:

első, az már megvan, köszi :)

de azért számít más véleménye is... igazából magamnak nagyon nem tetszem, párom nyilván nem fogja ezt erősíteni bennem, ezért kérdezem mások véleményét :)

2015. nov. 15. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezek az alakok nálam teljesen rendben vannak. Arányosan nagyobb a mell és a fenék is, ami jó pont. Ha gondolod, küldj képet és megy a vélemény őszintén.

De semmiképp se érezd magad rosszul olyan miatt, amiről nem tehetsz.

2015. nov. 15. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!